Μίλαν – Βερόνα 2-2: Ο μυθικός Ιμπρα το έσωσε στο 90'+3' (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μίλαν – Βερόνα 2-2: Ο μυθικός Ιμπρα το έσωσε στο 90'+3' (vid)

bet365

Η Μίλαν βρέθηκε να κυνηγάει το 0-2 από τη Βερόνα, αλλά ο Ιμπραΐμοβιτς, αφού πρώτα έχασε πέναλτι, είχε δοκάρι, στις καθυστερήσεις χάρισε τον βαθμό (2-2) στη Μίλαν και την κράτησε αήττητη στο Καμπιονάτο.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε επτά, αλλά εννέα. Εννέα γκολ σε έξι αγώνες πρωταθλήματος και όπως λέμε συνέχεια για εκείνον: η ηλικία δεν έχει σημασία. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς οδηγεί τη φετινή Μίλαν στην κορυφή και φρόντισε ώστε να αποφύγει την πρώτη ήττα της στο Καμπιονάτο, σκοράροντας στις καθυστερήσεις. Η Βερόνα προηγήθηκε 0-2 στο “Σαν Σίρο”, αλλά ο Ιμπρα έσωσε την παρτίδα, έκανε το 2-2.

Μπαράκ (6') και Τζακάνι (19') σόκαραν τους Ροσονέρι, που μείωσαν με αυτογκόλ του Μανιάνι (27'). Στη συνέχεια πίεσαν, αλλά ο Ιμπραΐμοβιτς ήταν άτυχος σε όλα του. Αφού αστόχησε σε πέναλτι (66'), είχε δοκάρι και στο 90' που σκόραρε ο Καλάμπρια, το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Ιμπρα. Αλλά ο Σουηδός θρύλος δεν θα το έβαζε κάτω και στο 90'+3', σε δική του φάση επιμονής, με κεφαλιά ισοφάρισε, κρατώντας την ομάδα του στην 1η θέση της Serie A και στο +2 από τη 2η Σασουόλο.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κιάερ, Καλάμπρια, Ερναντέζ, Γκάμπια, Κεσί, Μπενασέρ, Σαλεμέικερς (46' Ρέμπιτς), Ράφαελ Λεάο (78' Μπραΐμ Ντίαθ), Τσαλχάνογλου (87' Χάουγκε), Ιμπραΐμοβιτς

Βερόνα (Ιβάν Γιούριτς): Σιλβέστρι, Τσεκερίνι, Ντιμάρκο, Νταβίντοβιτς (63' Ταμέζε), Μανιάνι (73' Τσετίν), Λοβάτο, Λάζοβιτς, Τζακάνι, Μπαράκ, Κάλινιτς (64' Κόλεϊ), Ιλιτς (69' Ουντότζι).

 

SERIE A Τελευταία Νέα