Αταλάντα - Ίντερ 1-1: Έδωσαν τα Χ-έρια, πέταξαν βαθμούς (vid)

Αταλάντα - Ίντερ 1-1: Έδωσαν τα Χ-έρια, πέταξαν βαθμούς (vid)

bet365

Η επιστροφή του Λαουτάρο στα γκολ εντός συνόρων δεν ήταν αρκετή για να δώσει το διπλό στην Ίντερ, με την Αταλάντα να ισοφαρίζει και να καθιστά και τις δύο χαμένες από το τελικό 1-1, στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μίλαν.

Ούτε η μία, ούτε η άλλη περνάει την καλύτερη φάση της. Αμφότερες προέρχονταν από ευρωπαϊκές ήττες, με διασυρμό η Αταλάντα, σε βαθμολογικό ντέρμπι η Ίντερ και η επιστροφή στις νίκες μέσα από τη μεταξύ τους «μονομαχία» στο πρωτάθλημα, ήταν μονόδρομος. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη, αφού οι Νερατζούρι του Μπέργκαμο και του Μιλάνου έμειναν στο 1-1 στην έδρα των πρώτων και μπορεί να μείνουν στο -6 και το -7 αντίστοιχα από την κορυφή, αν η Μίλαν νικήσει τη Βερόνα.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι έμεινε ξανά στο μηδέν εντός έδρας, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πρώτοι το γκολ, χάρη στον Λαουτάρο Μαρτίνες στο 58'. Ο Αργεντίνος στράικερ, ο οποίος δεν είχε στο πλάι του τον Λουκάκου που μπήκε ως αλλαγή, σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι μετά το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι έδειξε ότι επανέρχεται σε φόρμα, ανοίγοντας το σκορ για το σύνολο του Αντόνιο Κόντε. Ωστόσο, οι Μπεργκαμάσκι αντέδρασαν πριν μπει το τελευταίο δεκάλεπτο, με την «χρυσή» αλλαγή, τον Μίραντσουκ, ο οποίος πέρασε στο ματς αμέσως μετά το 0-1 και έφερε την ισοφάριση από την ασίστ του Μουριέλ στο 79'. Ήταν το παρθενικό του γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα κι έγινε έτσι ο πρώτος Ρώσος που σκοράρει στη Serie A μετά από 13 χρόνια.

Πλέον, η Αταλάντα συγκατοικεί με τη Γιουβέντους στους 13 βαθμούς, με την Ίντερ να ακολουθεί στους 12 και είναι στο χέρι της Μίλαν να αποσπαστεί από τρεις βασικούς μνηστήρες για το Scudetto ενόψει της διακοπής για τις εθνικές ομάδες.

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Σπορτιέλο, Τόλοι (73' Μουριέλ), Ρομέρο, Τζιμσίτι, Χάτεμπερ, Πάσαλιτς (60' Πεσίνα), Φρόιλερ, Ρουγκέρι (90' Μόχικα), Μαλινόφσκι (59' Μίραντσουκ), Γκόμες, Ζαπάτα (73' Λάμερς)

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν (83' Χακίμι), Βιδάλ (70' Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Γιανγκ (83' Ντ' Αμπρόζιο), Μπαρέλα, Σάντσες (74' Πέρισιτς), Μαρτίνες (74' Λουκάκου)

Βλέπει κορυφή με χατ τρικ Μχιταριάν!


H Ρόμα επιβεβαίωσε το εξαιρετικό μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται, αφού μετά την πεντάρα στην Κλουζ πέρασε και από τη Γένοβα επικρατώντας 3-1 της Τζένοα. Ετσι, βρέθηκε στο -2 από τη Μίλαν και αν δεν υπήρχε η... γκέλα της πρεμιέρα στη Βερόνα θα ήταν μόνη πρώτη στη Serie A. Αντίθετα, οι Γενοβέζοι παρέμειναν χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Προσωπικό σόου του Μχιταριάν, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ που ήταν και τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα. Οι Τζιαλορόσι είχαν τον έλεγχο, αλλά η τη λύση έδωσε ο Αρμένιος στις καθυστερήσεις του α' μέρους πετυχαίνοντας το 1-0. Ιδανικό ξεκίνημα της Τζένοα στο β' μέρος και στην καλύτερή της φάση, ο Πιάτσα στο 50' πέτυχε το 1-1. Η Ρόμα αντέδρασε, πίεσε και ο Μχιταριάν στο 66' από πάσα του Πέρες σημείωσε το 2-1. Στο 85' ο Αρμένιος διαμόρφωσε το 3-1

Δεν έπεισε η Τορίνο...


Μεσοβδόμαδα έκανε σεφτέ στις νίκες για τη φετινή σεζόν κερδίζοντας στο εξ αναβολής εκτός έδρας την Τζένοα. Ωστόσο, η Τορίνο δεν έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες και παραχώρησε λευκή εντός έδρας ισοπαλία στην Κροτόνε. Η Τορίνο κόντρα στη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, παρά το γεγονός πως είχε ευκαιρίες, αλλά όχι ουσία. Ετσι, η Τορίνο παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ η Κροτόνε είναι στον πάτο χωρίς τρίποντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα