Λάτσιο: Ξαφνικά... όλα τα τεστ αρνητικά ενόψει Γιουβέντους

Κώστας Τόπας
Λάτσιο: Ξαφνικά... όλα τα τεστ αρνητικά ενόψει Γιουβέντους

bet365

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στη Λάτσιο, το τελευταίο διάστημα, σχετικά με την έρευνα που έχει ξεκινήσει η Ομοσπονδία για το κατά πόσο χρησιμοποίησε θετικούς παίκτες στον αγώνα με την Τορίνο την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Ιταλική Ομοσπονδία ζήτησε τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσει αν οι Τσίρο Ιμόμπιλε, Θωμάς Στρακόσια και Λούκας Λέιβα αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα, έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό. Εάν τελικά αποδειχθεί πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ήταν θετικοί στον Covid-19 κι έπαιξαν με την Τορίνο, θα επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο στο σύλλογο και στους παίκτες ενώ υπάρχει μεγάλος κίνδυνος οι «Λατσιάλι» να υποβιβαστούν!

Ωστόσο νέο δημοσίευμα του «tuttomercatoweb», αναφέρει πως το εργαστήριο του Αβελίνο, με το οποίο συνεργάζεται πλέον η Λάτσιο μετά την λύση της συνεργασίας της με το εργαστήριο «Synlab», έλεγξε όλα τα τελευταία τεστ κορονοϊού της ομάδας και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ετσι, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Λάτσιο θα είναι στη διάθεση του Σιμόνε Ιντσάγκι για το ντέρμπι της Κυριακής με την Γιουβέντους (08/11, 13:30), ενώ παράλληλα η υπόθεση της Λάτσιο εξακολουθεί να απασχολεί την κοινή γνώμη αλλά και την Ομοσπονδία που συνεχίζει την έρευνα.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα