Η ιταλική Ομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο υποβιβασμού για την Λάτσιο!

Η ιταλική Ομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο υποβιβασμού για την Λάτσιο!

Κώστας Τόπας
Η ιταλική Ομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο υποβιβασμού για την Λάτσιο!

bet365

Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις της Λάτσιο, μετά την απόφαση της Ιταλικής Ομοσπονδίας να ξεκινήσει έρευνα για τους «Λατσιάλι» σχετικά με πιθανή παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Λάτσιο με την Ζενίτ στη Ρωσία (04/11, 19:55 - Cosmote Sport 8 HD) η FIGC (Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) έχει ξεκινήσει έρευνες για πιθανή παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από τον ιταλικό σύλλογο.

Θυμίζουμε πως οι Τσίρο Ιμόμπιλε, Θωμάς Στρακόσια και Λούκας Λέιβα, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τον Covid-19, προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Τρίτης (03/11) με τους συμπαίκτες τους, αλλά δεν έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα αρνητικά τεστ που απαιτεί η UEFA, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής.

Ωστόσο οι Ιμόμπιλε και Λέιβα, αγωνίστηκαν κανονικά την Κυριακή (01/11) στη νίκη - θρίλερ με την Τορίνο για τη Serie A.

Αυτό κίνησε την υποψία της Ιταλικής Ομοσπονδίας η οποία ζήτησε τα τεστ αποτελεσμάτων από τις εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσει αν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα, έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό.

Το εν λόγω δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι οι ποινές που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η Λάτσιο, εάν τελικά αποδειχθεί πως Ιμόμπιλε και Λέιβα ήταν θετικοί στον Covid-19 κι έπαιξαν με την Τορίνο, είναι χρηματικό πρόστιμο στο σύλλογο και στους παίκτες αλλά και αποκλεισμός ως ομάδα από το πρωτάθλημα!

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα