«Στοπ» της UEFA στον Ιμόμπιλε για το ματς της Λάτσιο με την Ζενίτ

Gazzetta team
«Στοπ» της UEFA στον Ιμόμπιλε για το ματς της Λάτσιο με την Ζενίτ

bet365

Η UEFA απαιτεί μεγαλύτερο αριθμό αρνητικών τεστ για κορονοϊό από την ιταλική ομοσπονδία, ώστε να μπορέσει ένας ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί και ο Τσίρο Ιμόμπιλε δεν τα συμπλήρωσε, με αποτέλεσμα να λείψει και από τον αγώνα της Λάτσιο με την Ζενίτ. Εκτός και άλλοι πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές.

Για δεύτερο διαδοχικό ματς στο Champions League, η Λάτσιο θα έχει πολλές και σημαντικές απουσίες λόγω κορονοϊού. Μετά από το 1-1 με την Κλαμπ Μπριζ, το σενάριο επαναλαμβάνεται και στον αγώνα με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη (Τετάρτη 04/11, 19:55, Cosmote Sport 8 HD).

Τσίρο Ιμόμπιλε, Θωμάς Στρακόσια και Λούκας Λέιβα, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τον ιό Covid-19, προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Τρίτης (03/11) με τους συμπαίκτες τους, αλλά δεν έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα αρνητικά τεστ που απαιτεί η UEFA, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής.

Ιμόμπιλε και Λέιβα, μάλιστα, αγωνίστηκαν την Κυριακή (01/11) στη νίκη - θρίλερ με την Τορίνο, με τον πρώτο να σημειώνει και γκολ με πέναλτι. Ο Στρακόσια έμεινε στον πάγκο.

Εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες, ο Σιμόνε Ιντσάγκι εξακολουθεί να μην υπολογίζει και τους Λουίς Αλμπέρτο, Μανουέλ Λατσάρι και Τζάβαν Άντερσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα