Ρόμα – Φιορεντίνα 2-0: Έχει πάρει την... πάνω βόλτα (vids)

Gazzetta team
Ρόμα – Φιορεντίνα 2-0: Έχει πάρει την... πάνω βόλτα (vids)

bet365

Τρίτη νίκη της Ρόμα στους τελευταίους τέσσερις αγώνες (2-0 την Φιορεντίνα) και εδραίωση στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας – Τρίτη ήττα σε έξι παιχνίδια για τους αναξιόπιστους Βιόλα.

Οι παίκτες της Ρόμα είχαν ένα επιπλέον κίνητρο στον αγώνα με την Φιορεντίνα: Να... παρηγορήσουν τον προπονητή τους Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε πέσει θύμα διάρρηξης. Και φρόντισαν να απαλύνουν την στενοχώρια του, νικώντας 2-0 τους Βιόλα και φτάνοντας στις τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς, με αποτέλεσμα να εδραιώνονται στην πρώτη εξάδα.

Καλύτεροι οι Τζαλορόσι, ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς (12'), όταν ο τερματοφύλακας Αντόνιο Μιράντε με μακρινή μπαλιά από την εστία του βρήκε τον Λεονάρντο Σπινατσόλα, ο οποίος νίκησε τον Μπαρτομιέι Γκραμπόφσκι στην έξοδό του.

Η ασταθής Φιορεντίνα, χωρίς τον αρχηγό της Χερμάν Πετσέλα, ήταν πολύ ευάλωτη στην άμυνα, δέχθηκε πολλές ευκαιρίες από την Ρόμα και ένα δεύτερο γκολ από τον Πέδρο (70'), ύστερα από ιδανική αντεπίθεση και ασίστ του Χένριχ Μκχιταριάν.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, έχασαν για το επόμενο ματς τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό Λούκας Μαρτίνες, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για δολοφονικό τάκλιν στον Έντιν Τζέκο (88').

 

SERIE A Τελευταία Νέα