Σπέτσια – Γιουβέντους 1-4: Με Κριστιάνο είναι αλλιώς (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Σπέτσια – Γιουβέντους 1-4: Με Κριστιάνο είναι αλλιώς (vid)

bet365

Ο Ρονάλντο επέστρεψε μετά τον κορονοϊό και στα τρία λεπτά στο ματς βρήκε δίχτυα, έβαλε συνολικά δύο γκολ σε 20 λεπτά και φρόντισε για το 1-4 της Γιουβέντους στη Σπέτσια.

Βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Εμεινε 19 μέρες σε καραντίνα και έχασε συνολικά τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτό το διάστημα χωρίς εκείνον στο παιχνίδι, η Γιουβέντους μέτρησε μία νίκη (Ντ. Κιέβου), δύο ισοπαλίες και την εντός ήττα από την Μπαρτσελόνα. Τώρα όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται ξανά στο χορτάρι και αμέσως έκανε τη διαφορά, οδηγώντας τη στο καθαρό 1-4 επί της Σπέτσια.

Η αρχή έγινε με τον Μοράτα, ο οποίος για ακόμα ένα ματς έμπλεξε με το VAR. Σε πρώτη φάση όμως λειτούργησε υπέρ του. Στο 14’ βρήκε δίχτυα, ο επόπτης έδειξε οφσάιντ, μα το VAR του πίστωσε το 1-0. Λίγο αργότερα βέβαια για 12η φορά στους 10 τελευταίους μήνες θα του ακύρωνε ακόμα ένα τέρμα.

Ο Πομπέγκα ισοφάρισε προσωρινά (32’) για τους γηπεδούχους και η Γιούβε ζοριζόταν. Ωσπου στο 56΄’ μπήκε στο γήπεδο ο Κριστιάνο και τρία λεπτά αργότερα πλάσαρε εύστοχα, ενώ στο 76΄έκανε ντομπλέτα σε 20 αγωνιστικά λεπτά από την άσπρη βούλα.

Ενδιάμεσα (67’) ο Ραμπιό είχε κάνει το 1-3. Με αυτό το τρίποντο η Γιουβέντους κάπως ξεμπλόκαρε και παρέμεινε στο -4 από την κορυφή του Καμπιονάτο.

Σπέτσια (Βιντσέντσο Ιταλιάνο): Προβεντέλ, Τέρτσι, Μπαστόνι, Τσαμπότ (74’ Ντε΄Ορκο), Φερέρ, Ρίτσι, Μπαρτολομέι, Πομπέγκα (74’ Εστεβές), Φαρίας (73’ Γκιάσι), Ν’Ζολά, Βέρντε (46’ Αγούδελο)

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Μπουφόν, Μπονούτσι, Ντεμιράλ, Ντανίλο, Κουαδράδο, Αρτούρ, Μπεντανκούρ (62΄Ραμπιό), Κιέζα, Ντιμπάλα (56΄Κριστιάνο Ρονάλντο), ΜακΚένι (62’ Ράμσεϊ), Μοράτα (78’ Κουλουσέφσκι).

<
 

SERIE A Τελευταία Νέα