Ιντερ – Πάρμα 2-2: Από το σοκ του 0-2, βαθμό στο 90'+2' οι Νερατζούρι (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ιντερ – Πάρμα 2-2: Από το σοκ του 0-2, βαθμό στο 90'+2' οι Νερατζούρι (vid)

bet365

Ο Ζερβίνιο και η Πάρμα έκαναν έκαναν ζημιά στην Ιντερ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 στο Μιλάνο και οι Νερατζούρι κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις.

Το καλοκαίρι η Ιντερ προσπάθησε να τον αποκτήσει. Δεν επέμεινε όμως πολύ. Ο Αντόνιο Κόντε πριν λίγες μέρες φέρεται να εισηγήθηκε να του τον πάρουν τον Γενάρη. Στο ενδιάμεσο όμως ο Ζερβίνιο φρόντισε να τους κάνει τη ζημιά. Ο Ιβοριανός επιθετικός σκόραρε δύο φορές στο “Σαν Σίρο” και αφού έστειλε την Πάρμα στο αρχικό 0-2, τελικά έκοψε βαθμούς από τους Νερατζούρι, που κατάφεραν να ισοφαρίσουν (2-2) στο 90'+2'.

Ο Ζερβίνιο βγήκε δύο φορές στην πλάτη της άμυνας (46', 62') και τα τελείωσε ιδανικά. Ειδικά στο 0-1 έβαλε γκολάρα στην κίνηση. Μπρόζοβιτς με πλασέ (62') και ο Πέρισιτς με κεφαλιά στο φινάλε έσωσαν κάπως την παρτίδα, αλλά η Ιντερ έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Μίλαν στην κορυφή και η γκρίνια που ήδη υπάρχει στο στρατόπεδό της σίγουρα θα μεγαλώσει.

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντανοβιτς, Ντε Φράι, Κολάροφ, Ρανόκια, Χακίμι (78' Γιανγκ), Νταρμιάν (68' Πιναμόντι), Γκαλιαρντίνι (59' Μπρόζοβιτς), Μπαρέλα (78' Ναϊνγκολάν, Πέρισιτς, Ερικσεν (58' Βιδάλ), Λαουάρο Μαρτίνες

Πάρμα (Φάμπιο Λιβεράνι): Ζέπε, Ιακοπίνι, Γκαλιόλο, Πετσέλα, Μπάλογκ, Κούτσκα, Κούρτιτς (74' Σομ), Ερνάνι, Γκράσι (84' Μπρούγκμαν), Ζερβίνιο (74' Σιπριέν), Κορνέλιους (46' Ινγκλέζε).

 

SERIE A Τελευταία Νέα