Λάτσιο: Ακύρωση προπόνησης, τεστ και πιθανότητα αναβολής

Λάτσιο: Ακύρωση προπόνησης, τεστ και πιθανότητα αναβολής

Κώστας Ζάλιαρης
Λάτσιο: Ακύρωση προπόνησης, τεστ και πιθανότητα αναβολής

bet365

Στην Λάτσιο αντιμετωπίζουν ισχυρό πλήγμα από τον κορονοϊό και όλα είναι στον «αέρα» τις τελευταίες μέρες μετά τα πέντε θετικά κρούσματα που εντοπίστηκαν στην ομάδα. Ακυρώνεται η απογευματινή προπόνηση, τεστ σε όλους την Παρασκευή, αβέβαιη η διεξαγωγή του ματς με την Τορίνο...

Οι «μπιανκοσελέστι» επέστρεψαν από το Βέλγιο και το παιχνίδι του Europa League με την Μπριζ και παλεύουν για να βγάλουν άκρη με τον τρόπο που θα διαχειριστούν τις επόμενες μέρες με τον κορονοϊό.

Το ευρωπαϊκό τους ματς διεξήχθη με την ομάδα του Ιντζάγκι να έχει διαθέσιμους μονάχα 13 ποδοσφαιριστές έπειτα από τα κρούσματα που παρουσιάστηκαν.

Η σημερινή (29/10) προπόνηση οδεύει προς αναβολή, την Παρασκευή θα γίνουν τεστ σε όλους κι εκεί θα αποφασιστεί αν θα γίνει αίτημα αναβολής της αναμέτρησης με την Τορίνο που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στη Λάτσιο: Πέντε παίκτες θετικοί στον κορονοϊό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα