Τζένοα – Ιντερ 0-2: Επιτέλους νίκη (vid)

Gazzetta team
Τζένοα – Ιντερ 0-2: Επιτέλους νίκη (vid)

bet365

Επειτα από τρία σερί ματς σε Serie A, Champions League, η Ιντερ κατάφερε να πάρει νίκη, επικρατώντας 0-2 της Τζένοα, για να ανέβει στην τετράδα.

Ηταν τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια στη σειρά και δεν πήρε κανένα. Ισοπαλίες με Λάτσιο, Γκλάντμπαχ και ήττα στο ντέρμπι από τη Μίλαν. Η Ιντερ δεν είναι σε καλό φεγγάρι, αλλά τουλάχιστον μπόρεσε να περάσει με 0-2 από την Τζένοα και να πάρει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα.

Για την ακρίβεια οι Νερατζούρι ζορίστηκαν να βρουν δίχτυα κι αυτό συνέβη στο 64', όταν ο Λουκάκου έπαιξε το 1-2 με τον Μπαρέλα και σκόραρε. Ο Ντ' Αμπρόζιο με κεφαλιά (79') κλείδωσε το τρίποντο που ανέβασε την ομάδα του εντός τετράδας. Τώρα ακολουθεί έξοδος (Τρίτη) στην Ουκρανία για τη Σαχτάρ.

Τζένοα (Ρολάντο Μαράν): Περίν, Σαπάτα, Μπανι, Γκολντανίγα, Γκιλιόνε, Τσιμπόρα (46' Πελεγκρίνι), Μπεχράμι (61' Ραντοβάνοβιτς), Μπάντελι (61' Τζάιτς), Ροβέλα (84' Μελεγκόνι), Πάντεφ, Πιάτσα (65' Σομουντόροφ)

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο, Μπαστόνι, Νταρμιάν (80' Κολάροφ), Βιδάλ, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς (58' Χακίμι), Ερικσεν (58' Μπαρέλα), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (72' Πιναμόντι).

 

SERIE A Τελευταία Νέα