Ντεουλοφέου: «Απίστευτος ο Μέσι, αλλά ο Ροναλντίνιο είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»

Gazzetta team
Ντεουλοφέου: «Απίστευτος ο Μέσι, αλλά ο Ροναλντίνιο είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»

bet365

Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου είχε παίξει στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, αλλά αποθεώνει τον Ροναλντίνιο ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ιστορίας.

Είχε την ευκαιρία να παίξει στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και γνωρίζει πολύ καλά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και όταν η Ουντινέζε θα βρει μπροστά της την Γιουβέντους.

Παρ' όλα αυτά, ο Ζεράρ Ντεουλοφέου δίνει σε άλλον τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. «Ο Λιονέλ Μέσι είναι απίστευτος άνθρωπος (σ.σ. προσοχή, όχι ποδοσφαιριστής), αλλά για εμένα ο Ροναλντίνο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών» υποστήριξε ο 26χρονος Καταλανός εξτρέμ της Ουντινέζε, στην οποία θα αγωνιστεί ως δανεικός από την Γουότφορντ.

«Τον γνώρισα. Πήγα να δω έναν αγώνα στο «Καμπ Νόου» και εκείνος (σ.σ. ο Ροναλντίνιο) καθόταν δίπλα μου. Ήταν μια φανταστική εμπειρία» πρόσθεσε ο Ντεουλοφέου, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα βρει στην Serie A τον καλό του εαυτό, έχοντας ξεπεράσει την ρήξη χιαστού που υπέστη τον περασμένο Φεβρουάριο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα