Ίντερ – Μίλαν: Οκτώ πλέον τα κρούσματα κορονοϊού

Gazzetta team
Ίντερ – Μίλαν: Οκτώ πλέον τα κρούσματα κορονοϊού

bet365

Αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις των Ίντερ και Μίλαν, οκτώ ημέρες πριν από το προγραμματισμένο μεταξύ τους ντέρμπι – Αναβλήθηκε το Ισλανδία – Ιταλία για τα προκριματικά του Euro K21 λόγω τριών κρουσμάτων στους μικρούς Ατζούρι.

Με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων, έχει προγραμματιστεί το ντέρμπι της Ίντερ με τη Μίλαν (Σάββατο 17/10, 19:00). Αυτή την στιγμή, όμως, η διεξαγωγή του είναι αμφίβολη. Ο λόγος; Ο κορονοϊός, ποιος άλλος;

Οι τυπικά γηπεδούχοι Νερατζούρι έφτασαν τα πέντε κρούσματα, αφού στους Μίλαν Σκρίνιαρ, Αλεσάντρο Μπαστόνι, Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι και Ράτζα Ναϊνγκολάν, προστέθηκε και ο Ρουμάνος τερματοφύλακα Αντρέι Ράντου.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι Ροσονέρι είχαν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Λέο Ντουάρτε, στους οποίους προστέθηκε και ο νεαρός αμυντικός Ματέο Γκάμπια. Ο τελευταίος βρέθηκε θετικός στην αποστολή της Ιταλίας Κ21 στην Ισλανδία και, επειδή βρέθηκαν θετικοί ο τερματοφύλακας Αλεσάντρο Πλίτσαρι (Τζένοα) και ένα μέλος του τεχνικού τιμ, ο αγώνας αναβλήθηκε από την UEFA.

Παρ' ότι αρχικά φαινόταν ότι η αποστολή των μικρών Ατζούρι θα έμενε σε καραντίνα στο Ρέικιαβικ, όλα δείχνουν ότι η αποστολή θα επιστρέψει σε δύο διαφορετικές πτήσεις: Στη μια οι θετικοί και στην άλλη όλοι οι υπόλοιποι.

Παρά τα οκτώ κρούσματα και τις συστάσεις των επαγγελματιών υγείας για καραντίνα και αναβολή, πάντως, προς το παρόν δεν τίθεται θέμα αναβολής του ντέρμπι, αφού το πρωτόκολλο υγείας της ιταλικής ομοσπονδίας αναφέρει ότι, εφόσον μια ομάδα έχει διαθέσιμους 13 ποδοσφαιριστές (με τον έναν να είναι τερματοφύλακας), τότε κατεβαίνει κανονικά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα