Κάλιαρι - Λάτσιο 0-2: Με το δεξί Λατσιάλι και Ιμόμπιλε (vids)

Gazzetta team
Κάλιαρι - Λάτσιο 0-2: Με το δεξί Λατσιάλι και Ιμόμπιλε (vids)

bet365

Ο πρώτος σκόρερ της Ευρώπης για πέρσι, ξεκίνησε και φέτος με γκολ, οδηγώντας τη Λάτσιο στο 2-0 στην Κάλιαρι. Τρελή ανατροπή 2-3 της Μπενεβέντο στο 88’ επί της Σαμπντόρια που προηγήθηκε 2-0.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πέρσι έφτασε στο μέγιστο της απόδοσής του, κατακτώντας με 36 γκολ το «Χρυσό Παπούτσι» της Ευρώπης. Και τώρα ξεκινάει τη νέα σεζόν στο Καμπιονάτο, σκοράροντας με το… καλησπέρα, οδηγώντας τη Λάτσιο στο πέρασμα με 0-2 από την Κάλιαρι. Ο Λατσάρι άνοιξε εξ επαφής το σκορ (4’) και ο Ιμόμπιλε που νωρίτερα είχε και δοκάρι, άνοιξε λογαριασμό με πλασέ (74΄), κλειδώνοντας τη νίκη των Λατσιάλι στο πρώτο φετινό παιχνίδι τους. Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης έπαιξε βασικός για τους ηττημένους και αντικαταστάθηκε στο 87΄.

Τρελή Μπενεβέντο, πατατράκ για Σαμπντόρια

Την ίδια ώρα η Σαμπντόρια δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς τι χτύπησε. Στην έδρα της προηγήθηκε 2-0 της Μπενεβέντο (8’ Κουαλιαρέλα, 18’ 18’ Κόλεϊ). Ωστόσο, το ταμπλό στο φινάλε έγραψε 2-3, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν τρομερή ανατροπή χάρη στο διπλό χτύπημα του Καλντιρόλα (33’, 72’) και του Λετίτσια στο 88’.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα