Αταλάντα: Ο Ίλισιτς προπονήθηκε ξανά και βλέπει ειδικό για την κατάθλιψη (pic)

Αταλάντα: Ο Ίλισιτς προπονήθηκε ξανά και βλέπει ειδικό για την κατάθλιψη (pic)

Gazzetta team
Αταλάντα: Ο Ίλισιτς προπονήθηκε ξανά και βλέπει ειδικό για την κατάθλιψη (pic)

bet365

Ο Γιόσιπ Ίλισιτς εξακολουθεί να δίνει τη μάχη του με το «τέρας» της κατάθλιψης κι επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Αταλάντα σχεδόν δύο μήνες από την τελευταία του παρουσία.

Η απουσία του Γιόσιπ Ίλισιτς από το τελευταίο μέρος της περασμένης σεζόν κόστισε αγωνιστικά και ψυχολογικά για την Αταλάντα, που κλήθηκε να παίξει στο Champions League δίχως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της. Ο Σλοβένος φορ αποχώρησε στα μέσα Ιουλίου, εν μέσω της Serie A, με προορισμό την πατρίδα του και όλο αυτό το διάστημα φημολογείτο πως υποφέρει από βαθιά κατάθλιψη, γεγονός που τον απέτρεπε από το να προσφέρει στους Μπεργκαμάσκι.

Ωστόσο, ο 32χρονος στράικερ δείχνει πως προσπαθεί να σταθεί ξανά στα «πόδια» του κι όπως αναμενόταν τις τελευταίες ώρες, έδωσε το παρών στη Ζινγκόνια και το προπονητικό κέντρο του κλαμπ έπειτα από σχεδόν δύο μήνες απουσίας.

Κατά την άφιξή του έλαβε θερμής υποδοχής από δεκάδες φιλάθλους της Αταλάντα, οι οποίοι έστησαν και ένα μεγάλο πανό στην πύλη του προπονητηρίου που έγραφε «Μην τα παρατάς, το Μπέργκαμο είναι μαζί σου».

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ίλισιτς δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη με το σύνολο του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι κι απλά θέλει να μπει σε ρυθμούς ατομικών προπονήσεων. Άλλωστε, ακόμη προσπαθεί να αντιμετωπίσει το ψυχολογικό πρόβλημά του, με την Ομοσπονδία της Σλοβενίας να επιβεβαιώνει πως επισκέπτεται ειδικούς και να ξεκαθαρίζει πως θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να επιστρέψει στη δράση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα