Γιουβέντους - Πίρλο: «Στήριγμα ο Ντιμπάλα, τέλος ο Ιγουαΐν»

Γιουβέντους - Πίρλο: «Στήριγμα ο Ντιμπάλα, τέλος ο Ιγουαΐν»

Gazzetta team
Γιουβέντους - Πίρλο: «Στήριγμα ο Ντιμπάλα, τέλος ο Ιγουαΐν»

bet365

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Γιουβέντους, ο Αντρέα Πίρλο ξεκαθάρισε ότι ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν ήταν ποτέ υπό παραχώρηση και επιβεβαίωσε το τέλος του Γονσάλο Ιγουαΐν από την Γηραιά Κυρία.

Ένας Αργεντινός (Πάουλο Ντιμπάλα) θα είναι σημείο αναφοράς στη νέα Γιουβέντους, άλλος (Γονσάλο Ιγουαΐν) θα αποχωρήσει, όπως επιβεβαίωσε ο Αντρέα Πίρλο, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Γηραιάς Κυρίας.

«Ο Ντιμπάλα δεν ήταν ποτέ υπό παραχώρηση και είναι μέρος του πρότζεκτ» είπε ο διάδοχος του Μαουρίτσιο Σάρι για τον Αργεντινό επιθετικό, ξεκαθαρίζοντας ότι «μπορεί να συνυπάρξει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδο, αρκεί να υπάρχει εκατέρωθεν θυσία και αυταπάρνηση. Όσο περισσότεροι ποιοτικοί παίκτες, τόσο το καλύτερο».

Για τον Ιγουαΐν, αντίθετα, ο Πίρλο είπε ότι «είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, αλλά οι κύκλοι τελειώνουν. Κοιταχτήκαμε στα μάτια και αποφασίσαμε να πάρουμε διαφορετικούς δρόμους».

Ο άλλοτε σπουδαίος μέσος ρωτήθηκε για το αν υπάρχει νέος Πίρλο («υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες, χωρίς τα δικά μου χαρακτηριστικά, αλλά σπουδαίοι»), για τον Αρτούρ («είναι εξαιρετικός παίκτης, τον θαυμάσαμε στην Μπαρτσελόνα και την Εθνική Βραζιλίας και μπορεί να καλύψει πολλούς ρόλους»), τον βοηθό του και άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ εγώ τον επέλεξα, γιατί χρειαζόμουν έναν βοηθό με εμπειρία που να έχει δουλέψει στην Serie A και με συγκεκριμένη προσωπικότητα»), αλλά και τις μεταγραφές («είμαι ο προπονητής και έχω στο μυαλό ένα συγκεκριμένο τύπο παικτών που δεν πρόκειται να σας πω»).

 

SERIE A Τελευταία Νέα