Πίρλο - Γιουβέντους: «Είχα προτάσεις από Serie A και Premier League»

Πίρλο - Γιουβέντους: «Είχα προτάσεις από Serie A και Premier League»

Gazzetta team
Πίρλο - Γιουβέντους: «Είχα προτάσεις από Serie A και Premier League»

bet365

Ο Αντρέα Πίρλο παρουσιάστηκε επίσημα από τη Γιουβέντους ως ο νέος τεχνικός της Κ-23 και δήλωσε πως απέρριψε προτάσεις από Serie A και Premier League για χάρη των Μπιανκονέρι.

Το κεφάλαιο «Αντρέα Πίρλο» άνοιξε επίσημα στη Γιουβέντους, όπως και αυτό της προπονητικής για τον σπουδαίο παλαίμαχο μέσο.

Ο 39χρονος Ιταλός παρουσιάστηκε ως ο νέος τεχνικός της δεύτερης ομάδας των Μπιανκονέρι και εκκινεί τη θητεία του ως μάνατζερ στον αγαπημένο του σύλλογο, αφού πρώτα απέρριψε αρκετές σημαντικές προτάσεις ακόμα και για πρώτος τεχνικός.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, είπε «όχι» σε άλλες ομάδες της Serie A, ακόμα και σε κλαμπ από την Premier League, προκειμένου να λάβει το βάπτισμα του πυρός στη Μεγάλη Κυρία.

«Είμαι περήφανος που ξεκινώ την προπονητική μου καριέρα και πολύ χαρούμενος που το κάνω επιστρέφοντας στη Γιουβέντους.

Δέχθηκα επίσης προσφορές από τη Serie A και την Premier League, αλλά σκέφτηκα πως η Γιουβέντους θα ήταν το καλύτερο μέρος για να αρχίσω», ανέφερε χαρακτηριστιά και μεταξύ άλλων πρόσθεσε για τη φιλοσοφία που πρόκειται να υποστηρίξει:

«Είχα πολλούς προπονητές στην καριέρα μου και από όλους πήρα κάτι, όπως ο Αντσελότι, ο Λίπι και ο Αλέγκρι. Ωστόσο, κάθε προπονητής πρέπει να ακολουθεί το δικό του μονοπάτι και για εμένα είναι το παιχνίδι με τη μπάλα στα πόδια και πάντα με στόχο τη νίκη. Μισούσα μερικα πράγματα ως παίκτης και δεν θέλω να τα ξαναδώ. Σημασία δεν έχει το σύστημα, αλλά το πώς εκμεταλλεύεσαι τον χώρο και το πώς δουλεύεις με τα χαρακτηριστικά των παικτών σου».

 

SERIE A Τελευταία Νέα