Σαμπντόρια – Μίλαν 1-4: Με διπλό χτύπημα Ιμπραΐμοβιτς (vids)

Gazzetta team
Σαμπντόρια – Μίλαν 1-4: Με διπλό χτύπημα Ιμπραΐμοβιτς (vids)

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε κέφια και οδήγησε τη Μίλαν στο χορταστικό 1-4 στην έδρα της Σαμπντόρια. Ανατροπή ελπίδας για Λέτσε και βαριά πεντάρα για Τζένοα, με τις δυο τους να παλεύουν για παραμονή.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο ίδιος, είχε ανεβάσει ένα προβοκατόρικο για τον εαυτό του βίντεο, που εξηγούσε ότι μόνο να σταματήσει το ποδόσφαιρο δεν σκέφτεται. Αμέσως μετά κυκλοφόρησε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα τα βρει με τη Μίλαν και θα πάρει την οψιόν ανανέωσης για την επόμενη σεζόν. Και τώρα χτύπησε δύο φορές, καθαρίζοντας το χορταστικό 1-4 στη Σαμπντόρια. Ο Σουηδός φορ φαίνεται ότι έχει κέφια για μπάλα και οι Ροσονέρι είναι οι κερδισμένοι της υπόθεσης. Ο Ιμπρα άνοιξε το σκορ (4') και κλείδωσε το τρίποντο (58'), για να φτάσει τα εννέα γκολ (5 ασίστ) σε μόλις 14 αγώνες πρωταθλήματος. Τσαλχάνογλου (54') και Λεάο (90') έδωσαν μεγάλες διαστάσεις στο σκορ, με τον Ασκιλντσεν (87') να έχει μειώσει για τους γηπεδούχους, ενώ νωρίτερα ο Ντοναρούμα είχε αποκρούσει πέναλτι (77' Μαρόνι). Ετσι, η Μίλαν πλησίασε στο -1 από τη Ρόμα, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Ανατροπή ελπίδας για Λέτσε

Την ίδια στιγμή η Λέτσε έκανε τρομερά σημαντικό διπλό (1-2) στην αδιάφορη Ουντινέζε και έχει ακόμα σοβαρές ελπίδες παραμονής. Μάλιστα αυτό συνέβη με ανατροπή, καθώς ο Σαμίρ 36') είχε κάνει το 1-0, με τους Μανκόζου (40' πεν.) και Λαπαντούλα (81') να δίνουν τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Αυτό το τρίποντο τους έστειλε στο -1 από τη σωτηρία, καθώς η Τζένοα που βρίσκεται από πάνω τους, γνώρισε τη συντριβή με 5-0 από τη Σασουόλο (26' Τραορέ, 40' Μπεράρντι, 66', 77' Καπούτο, 74' Ρασπαντόρι). Τα πάντα επομένως θα κριθούν την επόμενη-τελευταία αγωνιστική, με τη Λέτσε να υποδέχεται την Πάρμα και την Τζένοα τη Βερόνα. Στο αδιάφορο ματς της βραδιάς η Βερόνα είχε εύκολο έργο με το 3-0 επί της ουραγού Σπαλ (7', 11' Ντι Κάρμινε, 47' Φαραόνι).

 

SERIE A Τελευταία Νέα