Μίλαν: Ο Ιμπραΐμοβιτς μένει για ακόμα έναν χρόνο (vid)

Μίλαν: Ο Ιμπραΐμοβιτς μένει για ακόμα έναν χρόνο (vid)

Gazzetta team
Μίλαν: Ο Ιμπραΐμοβιτς μένει για ακόμα έναν χρόνο (vid)

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και η Μίλαν φέρονται διατεθειμένοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν και να συνεχίσουν μαζί για την επόμενη σεζόν.

Τον περασμένο Γενάρη ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπέγραψε στη Μίλαν για αυτή τη σεζόν με οψιόν για ακόμα μία. Αυτή τη μία κανείς δεν ήξερε εάν θα ήθελε να την περάσει στο “Σαν Σίρο”, αλλά και εάν οι Ροσονέρι θα τον κρατούσαν. Τελικά όλα δείχνουν ότι θα πορευτούν μαζί για τη σεζόν 2020-'21, καθώς και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες.

Σύμφωνα με τη “Gazzetta dello Sport”, ο Ιμπρα θεωρεί ότι η ομάδα ε΄χει δυνατότητες και του άρεσε όπως έπαιξε μετά την καραντίνα, ενώ η Μίλαν είναι ικανοποιημένη από τα οκτώ γκολ και τις τέσσερις ασίστ, αλλά κυρίως το πόσο θετικά επηρεάζει όλη τη λειτουργία της ο Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός legend πάντως πριν λίγες μέρες είχε προαναγγείλει ότι μόνο διατεθειμένος να σταματήσει την μπάλα δεν είναι και αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα