Η Ίντερ κάνει «παιχνιδάκια» με την... μεταγραφή του Μέσι (pic)

Gazzetta team
Η Ίντερ κάνει «παιχνιδάκια» με την... μεταγραφή του Μέσι (pic)

bet365

Επισήμως, η διοίκηση της Ίντερ έχει διαψεύσει το οτιδήποτε για σοβαρή κίνηση για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, αλλά με έμμεσο τρόπο, στέλνει μηνύματα στον κόσμο της ομάδας.

Τα σενάρια περί σοβαρής κίνησης της Ίντερ για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι είναι συνεχή, αλλά η διοίκηση επισήμως τα διαψεύδει, με τον προπονητή Αντόνιο Κόντε και τον αθλητικό διευθυντή Μπέπε Μαρότα να κάνουν λόγο για «φαντασίες».

Δεν φαίνεται να είναι της ίδιας άποψης, όμως, η κινεζική εταιρεία Suning, η οποία κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου του Μιλάνο και φροντίζει να κρατάει ζωντανό το σενάριο για φλερτ με τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Με αφορμή τον αγώνα πρωταθλήματος της Ίντερ με τη Νάπολι το βράδυ της Τρίτης (28/07, 22:45) το Suning PPTV, τηλεοπτικό δίκτυο ιδιοκτησίας Suning, χρησιμοποίησε ως διαφήμιση για το ματς μια γιγάντια σκιά του Μέσι με τον χαρακτηριστικό του πανηγυρισμό, να προβάλλεται πάνω στον Καθεδρικό Ναό Ντουόμο του Μιλάνου.

Η συγκεκριμένη εικόνα απευθυνόταν στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ασίας, αλλά βεβαίως μέσω των Social Media η... χάρη της έφτασε μέχρι και την Ευρώπη, με τον ανάλογο αντίκτυπο. Η Ίντερ μόνο με θαύμα θα κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να «παίζει» με αυτή την (ελκυστική) φήμη για να ανεβάσει τις μετοχές της στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσι: Η «φωτιά» για μεταγραφή στην Ιντερ και οι πραγματικοί λόγοι του ταξιδιού στο Μιλάνο

Pirelli σε Ιντερ για Μέσι: «Θα σας βοηθήσουμε να τον πάρετε»!

 

SERIE A Τελευταία Νέα