Μπρέσια - Πάρμα 1-2: Κουλουσέφσκι, η Γιουβέντους σε περιμένει (vid)

Gazzetta team
Μπρέσια - Πάρμα 1-2: Κουλουσέφσκι, η Γιουβέντους σε περιμένει (vid)

bet365

«Τρίβουν τα μάτια τους» στη Γιουβέντους μετά το απίθανο curler που σημείωσε ο προσεχώς παίκτης τους, Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, το οποίο χάρισε και το τρίποντο για την Πάρμα στην έδρα της Μπρέσια (1-2).

Την ώρα που οι φίλοι της Γιουβέντους βλέπουν την ομάδα τους να... σέρνεται στην κορυφή και τον δρόμο για το 9ο σερί Scudetto, ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι προσέφερε διπλό στην Πάρμα και ταυτόχρονα «αχτίδα φωτός» για το αύριο των Μπιανκονέρι.

Οι Παρμέντσι επιβλήθηκαν στην έδρα της προτελευταίας και ήδη υποβιβασμένης Μπρέσια με 2-1, αλλά χρειάστηκαν τη συμβολή του 20χρονου αστεριού από τη Σουηδία για να το πράξουν.

Ο νεαρός εξτρέμ, που παίζει δανεικός και θα επιστρέψει με το τέλος της σεζόν στο Τορίνο, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο 81', με ένα αδιανόητο curler από την γραμμή της περιοχής και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια ιδανική μεταγραφή εκ των έσω για την επόμενη μέρα των, όπως όλα δείχνουν, φετινών πρωταθλητών.

Στα του ματς, ο Νταρμιάν άνοιξε το σκορ στο 59', με τον Ντεσένα να ισοφαρίζει προσωρινά στο 62'. Αδιάφορη βαθμολογικά η Πάρμα στη μέση της κατάταξης εδώ και αρκετές αγωνιστικές, ανέβηκε απλά στη 10η θέση πιάνοντας τη Βερόνα στους 46 βαθμούς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα