Τζένοα - Ίντερ 0-3: Μια τελευταία ζαριά για τον τίτλο (vid)

Τζένοα - Ίντερ 0-3: Μια τελευταία ζαριά για τον τίτλο (vid)

bet365

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες, η Ίντερ επανήλθε στις νίκες επί της Τζένοα και τη 2η θέση και διατηρεί ακόμα μερικές ελπίδες για τίτλο, στο -4 από τη Γιουβέντους. Δύο γκολ ο Λουκάκου, ολοταχώς για ιστορικό ρεκόρ.

Οι βλέψεις για Scudetto άρχισαν να σβήνουν από τα μέσα της φετινής διαδρομής, πριν ακόμα ο κορονοϊός βάλει φρένο και στις 20 ομάδες της Serie A.

Ωστόσο, δύο στροφές πριν από το φινάλε, η Ίντερ διαθέτει ακόμα μερικές υποτυπώδεις, έστω και μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο.

Απέναντι στη Τζένοα, η ομάδα του Κόντε δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει (0-3) και να επιστρέψει στα τρίποντα κι έτσι μέχρι να παίξει η Γιουβέντους κόντρα στη Σαμπντόρια (26/7, 22:45), η απόσταση των 4 βαθμών που τους χωρίζουν είναι αρκετή για να την κρατάει προσωρινά στο κόλπο. Φυσικά, νίκη των Μπιανκονέρι θα βάλει αυτόματα τέλος στη συζήτηση.

ΔΥΟ ΓΚΟΛ Ο ΛΟΥΚΑΚΟΥ, ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΕΚΟΡ

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Νερατζούρι ήταν (ποιος άλλος;) ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος σκόραρε δύο φορές κόντρα στους Γενοβέζους, μια με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι (34') και μία με έξοχο σόλο και εύκολο πλασάρισμα (90+3') και έφτασε τα 23 γκολ στη φετινή Serie A, στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του! (29 σε όλες τις διοργανώσεις)

Μόνο ο Στέφανο Νίενς (26) και ο Ρονάλντο (25) έχουν σημειώσει περισσότερα τέρματα στην παρθενική τους σεζόν στο Μιλάνο και με δεδομένο ότι απομένουν δύο αγωνιστικές, ο Βέλγος μπορεί να επιχειρήσει να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ με αξιώσεις.

Ο Αλέξις Σάντσες ήταν ενδιάμεσα ο σκόρερ του 0-2 στο 83', φτάνοντας τα 7 τέρματα στη φετινή περίοδο.

Τζένοα (Νταβίντε Νίκολα): Περίν, Ζαπάτα, Γκολντανίγκα, Ρομέρο, Άνκερσεν (76' Τζιλιόνε), Ροβέλα (76' Ντέστρο), Γιαγκιέλο, Μπεχράμι (59' Σένε), Κρισίτο, Φαβίλι (70' Πάντεφ), Πιναμόντι

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γκοδίν, Ρανόκια, Σκρίνιαρ (64' Ντ' Αμπρόζιο), Μπιράγκι (84' Γιανγκ), Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς, Μόουζες (84' Καντρέβα), Έρικσεν (64' Βαλέρο), Μαρτίνες (64' Σάντσες), Λουκάκου

 

SERIE A Τελευταία Νέα