Γιουβέντους - Σαμπντόρια: Το τελευταίο διπλό στο Τορίνο, με υπογραφή Ικάρντι (vid)

Gazzetta team
Γιουβέντους - Σαμπντόρια: Το τελευταίο διπλό στο Τορίνο, με υπογραφή Ικάρντι (vid)

bet365

Η Γιουβέντους χρειάζεται έναν βαθμό κόντρα στη Σαμπντόρια για να στεφθεί πρωταθλήτρια και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να θυμάται την τελευταία της ήττα, με τον Μάουρο Ικάρντι να συστήνεται με δύο γκολ και ανατροπή στο ευρύ κοινό.

Έχουν περάσει 7 χρόνια από την τελευταία φορά που η Σαμπντόρια έφυγε με το διπλό από την έδρα της Γιουβέντους, της μόνιμης κατόχου του Scudetto για πάνω από 3.000 μέρες.

Ωστόσο, το στοιχείο αυτό περνά σε δεύτερο πλάνο, καθώς η απόλυτη ιστορία από εκείνη την αναμέτρηση στις 6 Ιανουαρίου του 2013, ανήκει στον Μάουρο Ικάρντι.

Τότε ήταν ένας άσημος 20χρονος Αργεντίνος στράικερ, στην πρώτη του γεμάτη σεζόν στην ανδρική ομάδα της «Σαμπ». Έπειτα, όμως, από τα κατορθώματά του απέναντι στη Γηραιά Κυρία, το όνομά του άρχισε να γίνεται οικείο στα αυτιά και τα μάτια των Ιταλών και όχι μόνο φιλάθλων.

Χάρη σε δύο δικά του γκολ, το ένα μάλιστα από τα πόδια του νυν παίκτη της ΑΕΚ, Νέναντ Κριστίσιτς, οι Γενοβέζοι ανέτρεψαν το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο και πανηγύρισαν το πιο πρόσφατο διπλό τους στο Τορίνο μέχρι σήμερα.

Όσο για τον 27χρονο πλέον, στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι που σκόραρε στο Campionato, για να ακολουθήσουν δεκάδες ακόμα τα επόμενα επτά χρόνια.

 

SERIE A Τελευταία Νέα