Κάλιαρι - Σασουόλο 1-1: Διεύρυναν το αήττητο σερί οι Νεροβέρντε (vid)

Gazzetta team
Κάλιαρι - Σασουόλο 1-1: Διεύρυναν το αήττητο σερί οι Νεροβέρντε (vid)

bet365

Η Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου (πέρασε αλλαγή στο 90’) έμεινε όρθια και στην έδρα της Κάλιαρι (1-1) και έφτασε τα οκτώ σερί ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.

Το σερί των τεσσάρων νικών και η ισοπαλία σαν… νίκη κόντρα στη Γιουβέντους έχτισαν χαρακτήρα για τη Σασουόλο του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι. Οι Νεροβέρντε απέδρασαν με τον βαθμό και από την έδρα της Κάλιαρι (1-1) και μάλιστα με βάση την εξέλιξη του αγώνα θα μπορούσαν να ζητούν περισσότερα από τους εαυτούς τους.

Ο συνήθης ύποπτος, Φρανσίσκο Καπούτο άνοιξε το σκορ μόλις στο 12’ για την ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 90’ και όλα έδειχναν πως με την αποβολή του Καρμπόνι στο 46’ για λογαριασμό των γηπεδούχων, τα πράγματα θα απλοποιούνταν.

Ωστόσο, οι Ροσομπλού έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν με τον δικό τους «killer», Ζοάο Πέδρο στο 63’, για να σώσουν τελικά τον βαθμό, αγνοώντας, όμως το θετικό αποτέλεσμα για 5ο σερί παιχνίδι. Αντιθέτως, η Σασουόλο έμεινε αήττητη για 8ο σερί στο restart και βρίσκεται στο -6 από την 6η Μίλαν.

Σημειώνεται ότι ο Μπάμπης Λυκογιάννης έμεινε στον πάγκο για την Κάλιαρι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα