Μπαρτσελόνα και Ιντερ τα λένε ξανά τον Αύγουστο για τον Λαουτάρο

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα και Ιντερ τα λένε ξανά τον Αύγουστο για τον Λαουτάρο

bet365

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Tζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου αποκάλυψε πως στο τέλος της σεζόν θα συζητήσει ξανά με την Ιντερ, για την υπόθεση του.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι φίλοι της Μπαρτσελόνα, σχετικά με την πιθανή μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ιντερ στην Μπαρτσελόνα, η οποία όπως φαίνεται θα πάρει λίγο χρόνο ακόμα...

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», Ιντερ και Μπαρτσελόνα, συμφώνησαν να «παγώσουν» τις διαπραγματεύσεις τους για την υπόθεση του Λαουτάρο, μέχρι τον Αύγουστο. Τότε, οι δύο ομάδες θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους για τη φετινή σεζόν και θα μπορούν να συζητήσουν για την μεταγραφή του Αργεντινού με ηρεμία.

Μάλιστα και ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Tζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου το επιβεβαίωσε: «Έχουμε μιλήσει με την Ίντερ για τον Λαουτάρο, αλλά όχι τώρα. Θα περιμένουμε έως το τέλος της σεζόν και θα επανεξετάσουμε τα πάντα».

Πάντως, οι νερατζούρι από την πλευρά τους είναι διατεθειμένοι να χαμηλώσουν τις απαιτήσεις τους για τον νεαρό επιθετικό μιας και βλέπουν τον οικονομικό αντίκτυπο που έχει αφήσει ο κορονοϊός στις περισσότερες ομάδες.

SERIE A NEWS FEED