Ιντερ: Χαμηλώνει τις απαιτήσεις της για τον Λαουτάρο κι ανοίγει τον δρόμο για την αποχώρηση του

Κώστας Τόπας
Η Ιντερ είναι διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της, όσον αφορά την πώληση του Λαουτάρο Μαρτίνες, βλέποντας τα αρκετά οικονομικά προβλήματα που άφησε στο πέρασμα του ο Covid-19 στις περισσότερες ομάδες.

Την Τρίτη (07/07) έληξε η ρήτρα των 111 εκατ. που είχε βάλει η Ίντερ στον παίκτη, έτσι όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει, θα πρέπει να ζητήσει από την ομάδα του Μιλάνου να τον κοστολογήσει.

Η Μπαρτσελόνα, η οποία είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται όσο καμία άλλη για την απόκτηση του, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα έδινε τα 111 εκατ. της ρήτρας και θα περίμενε αυτή να πάψει να υφίσταται. Οπως αναφέρει δημοσίευμα της «Corriere della Sera», οι «νερατζούρι» βλέποντας τις οικονομικές δυσκολίες που παρουσιάζονται, είναι αποφασισμένοι να ρίξουν κατά πολύ τις απαιτήσεις τους για την παραχώρηση του Αργεντινού φορ.

Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα ζητάει 90 εκατομμύρια ευρώ αντί για 111 εκατ. που είχε θέσει εξαρχής ως τιμή πώλησης. Αυτό σημαίνει, πως σε διάστημα λιγότερο των τεσσάρων ημερών τα «θέλω» της Ιντερ, είναι 21 εκατομμύρια λιγότερα από την ρήτρα.

Το μόνο που μένει είναι οι «μπλαουγκράνα» να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους «νερατζούρι» και να βρουν τη χρυσή τομή για να κλείσει οριστικό αυτό το deal.