Μάνατζερ Χακίμι: «Ο Ζιντάν φταίει για την αποχώρηση του από την Ρεάλ»

Κώστας Τόπας
Μάνατζερ Χακίμι: «Ο Ζιντάν φταίει για την αποχώρηση του από την Ρεάλ»

bet365

Τον Ζινεντίν Ζιντάν, κατηγόρησε ο μάνατζερ του Ασράφ Χακίμι, Αλεχάντρο Καμάνο για την αποχώρηση του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Έπειτα από έναν διετή δανεισμό στην Ντόρτμουντ, από την Ρεάλ, ο Ασράφ Χακίμι είπε «αντίο» στους Βεστφαλούς και υπέγραψε για λογαριασμό της Ιντερ.

Ο 21χρονος Μαροκινός ακραίος μπακ, υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2025 με τη νέα του ομάδα, οι ετήσιες αποδοχές του θα φτάνουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Ρεάλ θα βάλει στα ταμεία της 40+5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Ο μάνατζερ του Χακίμι, Αλεχάντρο Καμάνο αποκάλυψε πως ο κύριος λόγος που δεν ήθελε ο πελάτης του, να επιστρέψει στους «μερένχες», ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν καθώς ο Γάλλος τεχνικός δεν θα τον χρησιμοποιούσε στο βασικό σχήμα.

«Ο Ζιντάν είναι ο λόγος που υπέγραψε στην Ιντερ. Τώρα πρέπει να εξηγήσει γιατί έφυγε από την Ρεάλ. Η επιστροφή του δεν θα ήταν καλή, δεδομένης της παρουσίας του Καρβαχάλ. Ειμαι βέβαιος ότι το μέλλον του θα είναι λαμπρό στην Ιντερ. Ο Κόντε μιλούσε με τον Χακίμι για πολλές ημέρες και τον έπεισε να υπογράψει για την Ιντερ. Του μίλησε για το πρότζεκτ της ομάδας και όταν ένας προπονητής, όπως ο Κόντε, επιμένει για να σε έχει στην ομάδα του, αυτό σημαίνει πολλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα