Γιουβέντους – Λέτσε 4-0

Gazzetta team
Γιουβέντους – Λέτσε 4-0

bet365

Η Γιουβέντους, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά για 52 λεπτά, επικράτησε 4-0 της Λέτσε και αύξησε την διαφορά από την Λάτσιο στους 7 βαθμούς, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.

Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του ένατου πρωταθλήματος στη σειρά έκανε η Γιουβέντους που κέρδισε 4-0 την Λέτσε στο Τορίνο. Με αυτή τη νίκη αύξησε την διαφορά στους 7 βαθμούς από την Λάτσιο, η οποία αγωνίζεται το Σάββατο με την Φιορεντίνα.

Το παιχνίδι για την «Μεγάλη Κυρία» μόνο εύκολο δεν ήταν! Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση κι απείλησαν τους Τορινέζους, φτάνοντας μάλιστα αρκετές φορές κοντά στο γκολ και το 0-1, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο 32' όμως ο Λουτσιόνι είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Μπεντανκούρ κι άφησε την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές, παρ' όλα αυτά η καλή εικόνα της Λέτσε συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Γιουβέντους βγήκε αποφασισμένοι να... τελειώνει γρήγορα με την υπόθεση νίκη. Έτσι στο 52' ο Ντιμπάλα με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του γκολκίπερ της Λέτσε για το 1-0. Το 2-0 ήρθε από τον Κριστιάνο με εκτέλεση πέναλτι στο 62', που κέρδισε ο ίδιος.

Κι ενώ φαινόταν πως το παιχνίδι θα λήξει με αυτό το χαμηλό σκορ, η Γιουβέντους βρήκε δίχτυα ακόμα δυο φορές! Πρώτα στο 84' με τον Ιγκουαίν μετά από ασίστ του Κριστιάνο με τακουνάκι και στη συνέχεια στο 86' με κεφαλιά του Ντε Λιχτ μετά από σέντρα του Ντάγκλας Κόστα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα