Φιορεντίνα: Θέλει τον Μαουρίτσιο Σάρι

Gazzetta team
Φιορεντίνα: Θέλει τον Μαουρίτσιο Σάρι

bet365

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο νούμερο ένα στόχος της Φιορεντίνα για την επόμενη σεζόν, εφόσον απολυθεί από την Γιουβέντους.

Αβέβαιο το μέλλον του Μαουρίτσιο Σάρι στην Γιουβέντους, ακόμα και αν η Γηραιά Κυρία έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση (και) του φετινού πρωταθλήματος στην Ιταλία, ενώ παραμένει ζωντανή στο Champions League.

Οι σχέσεις του Σάρι με πολλούς ποδοσφαιριστές δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και, σε συνδυασμό με την απώλεια του Κυπέλλου, βάρυναν το κλίμα για τον άλλοτε τεχνικό των Έμπολι, Νάπολι και Τσέλσι.

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι, σε περίπτωση «διαζυγίου» Σάρι – Γιούβε, ο προπονητής δεν θα βρει άλλη επαγγελματική στέγη. Η Φιορεντίνα, η οποία προσέλαβε ως υπηρεσιακό τον Μπέπε Ιακίνι, «γλυκοκοιτάζει» τον Σάρι.

Το αφεντικό Ρόκο Κομίζο θεωρεί ότι ο 61χρονος Ιταλός είναι ο ιδανικός για να επαναφέρει τους Βιόλα στις πρώτες θέσεις και την διεκδίκηση της εξόδου στο Champions League. Εφόσον, λοιπόν, ο Σάρι αποχωρήσει από το Τορίνο, στην Φλωρεντία θα τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.

Όπως, άλλωστε, αποκάλυψε πριν από λίγους μήνες ο ίδιος ο Σάρι, η μητέρα του υποστηρίζει την Φιορεντίνα! Έχει, δηλαδή, ένα ακόμα κίνητρο για να μετακομίσει στο «Αρτέμιο Φράνκι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα