Serie A: Πάει για 12 Σεπτεμβρίου η έναρξη της νέας σεζόν

Κώστας Τόπας
Serie A: Πάει για 12 Σεπτεμβρίου η έναρξη της νέας σεζόν

bet365

Στις 12 Σεπτεμβρίου, αναμένεται η έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Ιταλία, όπως αναφέρουν τελευταία δημοσιεύματα της χώρας.

Στη Γενική Συνέλευση των Συλλόγων που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (16/06), σύμφωνα με το Sky Sport Italia, το συμβούλιο της Ομοσπονδίας, θα ρίξει στο τραπέζι την πρόταση για την έναρξη της νέας σεζόν της Serie A, στις 12 Σεπτεμβρίου. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει και η σχετική συνεννόηση με τους ανθρώπους της FIFA.

Υπενθυμίζεται, ότι η αγωνιστική δράση στην Ιταλία, θα συνεχιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οσον αφορά τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού, σε κάποια ομάδα της Serie A, πάρθηκε η απόφαση να επεκταθούν μέχρι τις 30 Αυγούστου και να μην τερματιστούν, όπως ήταν κανονικά προγραμματισμένα στις 30 Ιουνίου.

Βέβαια, αυτό θα ισχύει μόνο για συμφωνίες ανάμεσα σε ομάδες της Ιταλίας και όσον αφορά δανεικούς από συλλόγους του εξωτερικού, θα πρέπει να γίνει άλλη συμφωνία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα