Σάρι: «Δύσκολο να χωρέσεις στην ίδια 11αδα Ντιμπάλα και Ρονάλντο»

Σάρι: «Δύσκολο να χωρέσεις στην ίδια 11αδα Ντιμπάλα και Ρονάλντο»

Κώστας Τόπας
Σάρι: «Δύσκολο να χωρέσεις στην ίδια 11αδα Ντιμπάλα και Ρονάλντο»

bet365

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι, μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι γι' αυτόν να χωρέσει στην ενδεκάδα, τους Πάουλο Ντιμπάλα και Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δεν είναι και το πιο εύκολο για τον τεχνικό των «μπιανκονέρι» να χωρέσει στην ενδεκάδα τόσο τον Πάουλο Ντιμπάλα όσο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο όπως τόνισε απολαμβάνει να έχει και τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας.

Μετά την υπογραφή του Κρισ​τιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, ο Ντιμπάλα πέρασε μία μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ωστόσο, στη συνέχεια ο Αργεντινός βρήκε ξανά τα πατήματα του και πλέον μαζί με τον Κριστιάνο, αποτελούν από φονικά όπλα της Γιουβέντους.

«Ο Ντιμπάλα είναι ένας φανταστικός παίκτης. Το θέμα είναι να κάνουμε αυτόν και τον Κριστιάνο να συνυπάρχουν στο γήπεδο, γιατί δεν είναι εύκολο να τους βάλεις να παίζουν μαζί. Και οι δύο κάνουν όμως τη διαφορά. Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος που έχω κάθε φορά που επιλέγω την ενδεκάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάρι στο Sky Sport Italia.

 

SERIE A Τελευταία Νέα