Μπερλουσκόνι: «Ίμπρα και Κακά στην Μόντσα; Ποτέ μην λες ποτέ»!

Μπερλουσκόνι: «Ίμπρα και Κακά στην Μόντσα; Ποτέ μην λες ποτέ»!

Gazzetta team
Μπερλουσκόνι: «Ίμπρα και Κακά στην Μόντσα; Ποτέ μην λες ποτέ»!

bet365

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θέλει να ανεβάσει την Μόντσα στην Serie A για πρώτη φορά στην ιστορία της - «Φρένο» του Αντριάνο Γκαλιάνι στα σενάρια περί Μάριο Μπαλοτέλι.

Μεγάλα σχέδια για την Μόντσα, την οποία επανέφερε στην Serie B ύστερα από 19 χρόνια, έχει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος θέλει να την δει στην πρώτη κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία της,

«Ζω τη νέα περιπέτεια με ενθουσιασμό. Στόχος μας είναι η άνοδος στην Serie A και μετά η καρδιά μου θα είναι χωρισμένη στην μέση» εξήγησε ο ιδιοκτήτης της Μόντσα και άλλοτε θρυλικό αφεντικό της Μίλαν, με την οποία κατέκτησε τα πάντα.

«Ο Ιμπραΐμοβιτς; Ήταν πραγματικός μας στόχος όπως και ο Κακά. Μετά προέκυψαν δυσκολίες εκτός ποδοσφαίρου και υποχρεωθήκαμε να κάνουμε πίσω. Αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Το λέω τόσο για τον Ίμπρα όσο και για τον Κακά» ήταν η... απειλητική ατάκα του άλλοτε Πρωθυπουργό της Ιταλίας, ο οποίος πάντως προανήγγειλε ότι η Μόντσα θα κινηθεί πρωτίστως για τους καλύτερους παίκτες της Serie B, αλλά και κάποιους από την Serie C.

Η πρώτη κίνηση, πάντως, δεν ήταν τόσο λαμπερή όσο οι (πιθανές;) προαναφερθείσες, με την Μόντσα να αποκτά από την Κροτόνε τον 26χρονο μέσο Αντρέα Μπαρμπέρις, με θητεία σε Πίζα και Βαρέζε. Την μεταγραφή ανακοίνωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μόντσα και ιστορικό δεξί χέρι του Καβαλιέρε, Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε κίνηση για τον Μάριο Μπαλοτέλι.

«Τον λατρεύω, αλλά είναι τριάντα ετών (σ.σ. θα γίνει στις 12 Αυγούστου). Και εμείς ψάχνουμε παίκτες κάτω των τριάντα ετών» υποστήριξε ο Γκαλιάνι. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Κακά, βεβαίως, έχουν περάσει προ πολλού τα τριάντα, αλλά είναι... άλλο φρούτο, σε σχέση με τον Μπαλοτέλι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα