Κορονοϊός – Ντιμπάλα: «Δεν είμαι ακόμα στο 100%»

Κορονοϊός – Ντιμπάλα: «Δεν είμαι ακόμα στο 100%»

Gazzetta team
Κορονοϊός – Ντιμπάλα: «Δεν είμαι ακόμα στο 100%»

bet365

Ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό, παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, αλλά εμφανίστηκε ανακουφισμένος για την επανέναρξης της Serie A.

Ταλαιπωρήθηκε, και μάλιστα πολύ, από τον κορονοϊό. Ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος πλέον είναι υγιής και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της Γιουβέντους, παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν έχει συνέλθει απόλυτα από την μάχη του με τον ιό Covid-19.

«Είχα τον κορονοϊό και τώρα νιώθω πολύ καλύτερα. Δεν είμαι στο 100%, αλλά είμαι αρκετά καλά» εξήγησε ο Αργεντινός επιθετικός της Γηραιάς Κυρίας, προσθέτοντας ότι «επιστρέψαμε στις προπονήσεις και επιστρέφει και το ποδόσφαιρο. Σύντομα θα κανουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο».

Η Γιούβε θα είναι η πρώτη ομάδα στην Ιταλία που θα μπει στο γήπεδο, αφού την Παρασκευή (12/6) θα αντιμετωπίσει την Μίλαν, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου. «Ελπίζω να μπορέσουμε να διασκεδάσουμε και να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο. Το γεγονός ότι θα έχουμε πολλά διαδοχικά παιχνίδια θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να βλέπουν ένα διαφορετικό ματς κάθε μέρα. Θα είναι κάτι πολύ ωραίο».

 

SERIE A Τελευταία Νέα