Πρόεδρος Μπρέσια: «Είπα όχι στην Μπαρτσελόνα για Τονάλι»

Gazzetta team
Πρόεδρος Μπρέσια: «Είπα όχι στην Μπαρτσελόνα για Τονάλι»

bet365

Ο Μάσιμο Τσελίνο αποκάλυψε ότι απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Μπάρτσα αξίας 65 εκατ. ευρώ, μαζί με δύο παίκτες ως αντάλλαγμα, για τον Σάντρο Τονάλι.

Ο Σάντρο Τονάλι θεωρείται το next big thing του ιταλικού ποδοσφαίρου και δεν είναι λίγοι όσοι βλέπουν στις ικανότητές του τον νέο Πίρλο. Μεταξύ αυτών φαίνεται ότι συμπεριλαμβάνεται και η Μπαρτσελόνα. Ο Ιταλός μέσος της Μπρέσια μπήκε σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας του για τα καλά στο στόχαστρο της Μπάρτσα, με τον Μάσιμο Τσελίνο να ισχυρίζεται ότι έκλεισε την πόρτα σε μία πάρα πολύ καλή πρόταση:

«Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε μένα πριν την καραντίνα του κορονοϊού και μου έκανε πρόταση 65 εκατ. ευρώ, μαζί με δύο παίκτες της ως αντάλλαγμα, με τον κάθε έναν να κοστολογείται στα 7,5 εκατ. Σίγουρα η απάντησή μου δεν τους άρεσε, αλλά όταν είμαι ερωτευμένος με έναν παίκτη, δεν θέλω να τον πουλήσω. Και αυτό ισχύει για τον Τονάλι».

Οσο για το θα γίνει τελικά με τον νεαρό εκκολαπτόμενο παικταρά, ο Τσελίνο κατέθεσε όλες τις προοπτικές: «Τον θέλει η Παρί, αλλά εκείνος δεν θέλει να πάει στη Γαλλία. Προτιμάει τις Γιουβέντους, Ιντερ, ενώ η Νάπολι μου έχει προσφέρει ήδη 40 εκατ. ευρώ και έχει δείξει ενδιαφέρον και η Φιορεντίνα, αν και για εκεί δεν το βλέπω πιθανό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα