Ιμπραΐμοβιτς: «Τα λέμε στο γήπεδο». Ναι, αλλά με ποια ομάδα; (vid)

Ιμπραΐμοβιτς: «Τα λέμε στο γήπεδο». Ναι, αλλά με ποια ομάδα; (vid)

Gazzetta team
Ιμπραΐμοβιτς: «Τα λέμε στο γήπεδο». Ναι, αλλά με ποια ομάδα; (vid)

bet365

Αινιγματικό μήνυμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με βίντεο που διαφημίζει την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της... Χάμαρμπι.

Ένας τραυματισμός στις προπονήσεις με την Μίλαν τον έφεραν πίσω στην προετοιμασία του για την επανέναρξη της Serie A, η οποία ορίστηκε και επίσημα για τις 20 Ιουνίου, αν και οι Ροσονέρι πιθανότατα θα μπουν στο γήπεδο μια εβδομάδα νωρίτερα, για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με την Γιουβέντους.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, περί ου ο λόγος, επέστρεψε στην Σουηδία για να κάνει αποθεραπεία και το πρώτο του διαδικτυακό μήνυμα μετά την επιστροφή του, ήταν να ανεβάσει ένα βίντεο που διαφημίζει την επιστροφή της Χάμαρμπι στην δράση και ολοκληρώνεται με την φράση «τα λέμε στο γήπεδο».

Το ερώτημα που προκύπτει, όμως, είναι: Ο 38χρονος Σουηδός επιθετικός θα τα πει στο γήπεδο με την φανέλα της Μίλαν, το συμβόλαιο με την οποία λήγει μέσα στο καλοκαίρι και δύσκολα θα ανανεωθεί; Ή με την φανέλα της Χάμαρμπι, με την οποία προπονήθηκε στην διάρκεια της καραντίνας και κατέχει το 25% των μετοχών της; Η απάντηση αναμένεται να δοθεί σύντομα από τον Ίμπρα. Στο... γήπεδο, βεβαίως.

@hammarbyfotboll #visessnartigen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) στις

 

SERIE A Τελευταία Νέα