«Ο Ιμπραΐμοβιτς ίσως έρθει στη Μπολόνια τη νέα σεζόν»

Κώστας Τόπας
«Ο Ιμπραΐμοβιτς ίσως έρθει στη Μπολόνια τη νέα σεζόν»

bet365

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, αποκάλυψε πως ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη Σουηδία για λογαριασμό κάποιας ομάδας της χώρας του ή θα φορέσει τη φανέλα της Μπολόνια!
Ουνιόν - Μπάγερν Μ.: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Το συμβόλαιο του Ιμπρα με τη Μίλαν ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και έτσι μετά και τον όσων συνέβησαν εξαιτίας του κορονοϊού, ήδη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση για το νέο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Ζλάταν είχε δηλώσει πως ήθελε τον Ιανουάριο να ενταχθεί στην Μπολόνια και όπως αποκάλυψε ο τεχνικός της ομάδας, Μιχαΐλοβιτς στη σερβική τηλεόραση Vece sa Ivanom Ivanovicem, ακόμα το ενδεχόμενο μεταγραφής παραμένει ανοικτό.

«Μου τηλεφώνησε πριν από λίγες μέρες για να δούμε τι θα αποφασίσει να κάνει το καλοκαίρι. Σίγουρα δεν θα παραμείνει στη Μίλαν, πρέπει να δούμε αν θα έρθει μαζί μας ή θα επιστρέψει στη Σουηδία», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Μπολόνια.

Κατά τη διάρκεια του lockdown στην Ιταλία, ο Ιμπραϊμοβιτς βρισκόταν στη Σουηδία και έκανε προπονήσεις με την ομάδα όπου του ανήκει το 50%, Χάμαρμπι.

Ο Ζλάταν και ο Μιχαΐλοβιτς είναι πολύ καλοί φίλοι και ο τελευταίος δήλωσε πως υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ τους. «Ο Ιμπρα αντιμετωπίζει διαφορετικά από τους άλλους, παρακολουθεί τι λέω και η συμπεριφορά του απέναντι μου είναι πολύ καλή. Αυτό συμβαίνει επειδή οι επικίνδυνοι άνθρωποι αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον!»

 

SERIE A Τελευταία Νέα