Σπανταφόρα: «Δεν βλέπω λόγο να μην ξαναρχίσει η Serie A στις 13 Ιουνίου»

Gazzetta team
Σπανταφόρα: «Δεν βλέπω λόγο να μην ξαναρχίσει η Serie A στις 13 Ιουνίου»

bet365

Πεπεισμένος για την επανέναρξη της Serie A στις 13 Ιουνίου εμφανίστηκε ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιτσέντζο Σπανταφόρα, αρκεί να διευθετηθεί άμεσα η εκκρεμότητα του πρωτόκολλου.

Την ώρα που η τηλεδιάσκεψη των ποδοσφαιρικών και υγειονομικών αρχών στην Ιταλία δεν απέφερε συμφωνία στο κομμάτι του πρωτοκόλλου ασφαλείας για τον κορονοϊό, ο Υπουργός Αθλητισμού, Βιτσέντζο Σπανταφόρα, εμφανίζεται σίγουρος ότι θα πετύχουν το ορόσημο της 13ης Ιουνίου για την επανέναρξη.

Όπως δήλωσε στην ιταλική τηλεόραση, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης δεν βρίσκει λόγο που οι διαδικασίες δεν θα είναι έτοιμες για την εν λόγω ημερομηνία, με την προϋπόθεση ότι θα παρθεί άμεσα απόφαση για το ζήτημα της ομαδικής ή μεμονωμένης καραντίνας σε περίπτωση κρούσματος.

Το επιχείρημα που κάνει τους ιθύνοντες να το σκέφτονται είναι η απουσία των επαρκών δομών για να υποστηρίξουν την απομόνωση μιας ολόκληρης ομάδας, αλλά ταυτόχρονα και το ρίσκο νέας έξαρσης με φόντο την ιταλική κοινωνία.

«Στις 18 του μήνα αρχίζουν οι ομαδικές προπονήσεις, οι κανόνες προβλέπουν ότι θα τηρηθούν οι αποστάσεις. Θα είναι διαφορετικές προπονήσεις από τις κανονικές, τουλάχιστον για τις πρώτες δύο εβδομάδες. Χθες βέβαια, είδαμε στις εφημερίδες εικόνες από τον έξυπνο πρόεδρο της Λάτσιο, ο οποίος επέτρεψε στους παίκτες να προπονηθούν κόντρα στις κανόνες. Μπορούμε να συζητήσουμε για το πρωτόκολλο, αν όλα κυλήσουν άμεσα και ομαλά, δεν βλέπω το λόγο να μην αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα στις 13 του μήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED