Κριστιάνο Ρονάλντο: Όταν είχε ανταγωνιστεί επαγγελματία σπρίντερ! (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Όταν είχε ανταγωνιστεί επαγγελματία σπρίντερ! (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να τρέξει τα 100 μέτρα σε λιγότερα από 12'', δηλαδή περίπου 2'' περισσότερα από το παγκόσμιο ρεκόρ του Μπολτ! Κι αυτό το λέει επαγγελματίας σπρίντερ που έτρεξε μαζί του!

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην Bundesliga. |21+

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αναμφισβήτητα είναι από τους αθλητές που δουλεύουν πάρα πολύ και εκτός γηπέδου.

Περνάει ώρες στο γυμναστήριο, ακολουθεί πολύ προσεκτική διατροφή και το σώμα του είναι αξιοζήλευτο όσο κι η φυσική του κατάσταση.

Μάλιστα, ο Ισπανός αθλητής του στίβου Άνχελ Νταβίδ Ροντρίγκεθ μίλησε για την εμπειρία που είχε με τον τότε 26χρονο Πορτογάλο όταν έτρεξαν μαζί!

Το «πουλί», όπως είναι γνωστό στην Ισπανία είπε στην «As»:

«Πήρα τρία δέκατα απ' αυτόν (σ.σ. Ρονάλντο), που είναι αρκετά πολλά. Αν ήταν 100 μέτρα θα μπορούσε να κάνει 11.6''.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ρονάλντο θα έτρεψε τα 100 μέτρα περίπου 2'' περισσότερο από το παγκόσμιο ρεκόρ του Μπολτ που είναι 9.58''.

«Είναι γρήγορος και πολύ καλός στις πλευρικές κινήσεις. Σαφώς και προπονείται πολύ», συμπλήρωσε ο Ροντρίγκεθ, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη κατάφερε να τον νικήσει σε έναν διαγώνιο αγώνα, ο οποίος απαιτούσε διαφορετικές ικανότητες απ' αυτές που είχε ο Ροντρίγκεθ.

«Αυτή ήταν η παγίδα που μου έβαλαν, για να αρχίσω να τρέχω διαγώνια. Είναι σαν να βάλεις έναν σπρίντερ να παίξει ρακέτες paddle».

Ο Ροντρίγκεθ συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ «Cristiano Ronaldo: Tested to the Limit», όπου οι δυο τους έτρεχαν χέρι-χέρι για 30μ μέτρα, ενώ συμμετείχαν και σε άλλες δραστηριότητες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα