Λάτσιο: Αγώνες 3 εναντίον 3, με παράβαση του πρωτοκόλλου!

Κώστας Ζάλιαρης
Λάτσιο: Αγώνες 3 εναντίον 3, με παράβαση του πρωτοκόλλου!

bet365

Σε προπονητικό γήπεδο πίσω από φράχτη που έχει καλυφθεί, προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτό από δημοσιογράφους και κόσμο, η Λάτσιο φέρεται να παραβαίνει το πρωτόκολλο των προπονήσεων που αυτή τη στιγμή επιτρέπει μονάχα ατομικά προγράμματα για τους ποδοσφαιριστές!

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην Bundesliga. |21+

Η Corriere della Serra αναφέρει πως ο Σιμόνε Ιντζάγκι στο προπονητικό κέντρο των «λατσιάλι», στην προσπάθειά του να παρουσιάσει όσο γίνεται πιο έτοιμη την ομάδα του για τη συνέχιση της διεκδίκησης του τίτλου, παραβαίνει το πρωτόκολλο υγείας και βιάζεται...

Πιο συγκεκριμένα, φέρεται να προγραμματίζει για κάθε προπόνηση, από ένα παιχνίδι 3 εναντίον 3 ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του, παρά το γεγονός πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται μέχρι και τις 18 Μαΐου, όταν και θα αρχίσουν οι προπονήσεις σε γκρουπ.

Αυτή τη στιγμή το μοναδικό που προβλέπεται είναι οι αποστάσεις μεταξύ όλων και οι ασκήσεις με ασφάλεια κι όχι το παιχνίδι με επαφή...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED