Λάτσιο: Αγώνες 3 εναντίον 3, με παράβαση του πρωτοκόλλου!

Λάτσιο: Αγώνες 3 εναντίον 3, με παράβαση του πρωτοκόλλου!

Λάτσιο: Αγώνες 3 εναντίον 3, με παράβαση του πρωτοκόλλου!

bet365

Σε προπονητικό γήπεδο πίσω από φράχτη που έχει καλυφθεί, προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτό από δημοσιογράφους και κόσμο, η Λάτσιο φέρεται να παραβαίνει το πρωτόκολλο των προπονήσεων που αυτή τη στιγμή επιτρέπει μονάχα ατομικά προγράμματα για τους ποδοσφαιριστές!

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην Bundesliga. |21+

Η Corriere della Serra αναφέρει πως ο Σιμόνε Ιντζάγκι στο προπονητικό κέντρο των «λατσιάλι», στην προσπάθειά του να παρουσιάσει όσο γίνεται πιο έτοιμη την ομάδα του για τη συνέχιση της διεκδίκησης του τίτλου, παραβαίνει το πρωτόκολλο υγείας και βιάζεται...

Πιο συγκεκριμένα, φέρεται να προγραμματίζει για κάθε προπόνηση, από ένα παιχνίδι 3 εναντίον 3 ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του, παρά το γεγονός πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται μέχρι και τις 18 Μαΐου, όταν και θα αρχίσουν οι προπονήσεις σε γκρουπ.

Αυτή τη στιγμή το μοναδικό που προβλέπεται είναι οι αποστάσεις μεταξύ όλων και οι ασκήσεις με ασφάλεια κι όχι το παιχνίδι με επαφή...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα