Ιταλία - Γκισμόντο: «Αφού θα επιτραπεί κόσμος στις συναυλίες, γιατί όχι στο γήπεδο;»

Κώστας Ζάλιαρης
Ιταλία - Γκισμόντο: «Αφού θα επιτραπεί κόσμος στις συναυλίες, γιατί όχι στο γήπεδο;»

bet365

Ιταλίδα επιστήμονας εξέφρασε την άποψη πως με τον τρόπο που γίνονται συσκέψεις για την παρουσία του κόσμου σε συναυλίες και σε φεστιβάλ σε ανοιχτούς χώρους με αποστάσεις και όριο ατόμων, έτσι θα μπορούσε να γίνει και στις εξέδρες των γηπέδων...

Η Μαρία Ρίτα Γκισμόντο, επιστήμονας από τη γειτονική μας χώρα, μίλησε στην Corriere dello Sport για την προσπάθεια της Ιταλίας να επανέλθει και να εφαρμοστεί μια νέα κανονικότητα.

Θίγοντας το θέμα της παρουσίας του κόσμου σε ανοιχτούς χώρους αλλά και σε μεγάλες σκηνές, η επιστήμονας ανέφερε:

«Το θέμα είναι η διαφύλαξη της υγείας και η τήρηση των μέτρων όπως οι αποστάσεις και οι μάσκες. Αν μπορεί αυτό να προβλεφθεί για συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους ή ακόμα και με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ, γιατί να μη μπορεί να γίνει στο γήπεδο; Ίσα - ίσα πρόκειται για ανοιχτό χώρο και θα είναι πιο εύκολο...».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED