Ερικσεν: «Στην καραντίνα εγκλωβίστηκα στο προπονητικό κέντρο της Ιντερ»

Ερικσεν: «Στην καραντίνα εγκλωβίστηκα στο προπονητικό κέντρο της Ιντερ»

Κώστας Τόπας
Ερικσεν: «Στην καραντίνα εγκλωβίστηκα στο προπονητικό κέντρο της Ιντερ»

bet365

Για την περιπέτεια την οποία έζησε στο προπονητικό κέντρο της Ιντερ, μίλησε ο Κρίστιαν Έρικσεν ο οποίος τόνισε πως προσπαθεί να μείνει σε φόρμα πραγματοποιώντας προπονήσεις σε ένα υπόγειο!

Ο 28χρονος Δανός μετακόμισε στην Ιταλία τον Ιανουάριο, για χάρη της Ιντερ, ωστόσο δεν είχε προλάβει να βρει σπίτι ακόμα και όταν ξέσπασε ο κορονοϊός στην Ιταλία. Ετσι αναγκάστηκε να περάσει την καραντίνα του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μαζί με τον σεφ και πέντε μέλη του σταφ.

«Σκέφτηκα να ζητήσω από τον Λουκάκου ή τον Γιανγκ να μείνω μαζί τους, αλλά έχουν οικογένειες μαζί τους και δεν θα ήταν εύκολο να κοιμάσαι στον καναπέ για τόσες μέρες. Έτσι κατέληξα στο προπονητικό κέντρο, παρέα με τον σεφ και πέντε μέλη του σταφ, που αποφάσισαν να μπουν μόνοι τους σε καραντίνα για να προφυλάξουν τις οικογένειές τους.

Με σταμάτησαν αστυνομικοί και με τα κακά ιταλικά μου προσπάθησα να τους εξηγήσω γιατί κυκλοφορούσα.

Τρέχω στο πάρκινγκ στο υπόγειο, αλλά υπολόγισα πως μπορώ να τρέξω μόνο 35 μέτρα και μετά ξανά πίσω. Δεν έχω πιάσει μπάλα εδώ και επτά εβδομάδες. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό και έχει αρχίσει να μου λείπει πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Sun».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα