Κορονοϊός – Serie A: Ο... Ζορό της Γιούβε και το «μπλόκο» στον Ντοναρούμα (vids)

Gazzetta team
Κορονοϊός – Serie A: Ο... Ζορό της Γιούβε και το «μπλόκο» στον Ντοναρούμα (vids)

bet365

Γιουβέντους και Μίλαν επέστρεψαν στις ατομικές προπονήσεις, με Λεονάρντο Μπονούτσι και Τζανλουίτζι Ντοναρούμα σε... πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παρ' ότι οι κυβερνητικές και ποδοσφαιρικές αρχές της Ιταλίας δεν έχουν καταλήξει πότε και εάν θα επαναρχίσει η Serie A, οι ομάδες ξεκίνησαν τις ατομικές προπονήσεις, στοχεύοντας βεβαίως στην επανέναρξη, πάντα στην σκιά του κορονοϊού.

Οι ποδοσφαιριστές Γιουβέντους και Μίλαν, όσοι παρέμειναν σε Τορίνο και Μιλάνο, αλλά και όσοι επέστρεψαν εγκαίρως, όντες εκτός, μετέβησαν κλιμακωτά στα προπονητικά κέντρα των ομάδων τους για ατομικό πρόγραμμα.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι, οδηγώντας την Φεράρι του, κατέβασε το παράθυρο κατά την άφιξη του και, δείχνοντας την μαύρη μάσκα που κάλυπτε μύτη και στόμα, είπε: «Έφτασε ο Ζορό». Δείτε ΕΔΩ την άφιξη του... Ζορό Μπονούτσι.

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, από τους πρώτους που έφτασαν στο Μιλανέλο, βρήκε κλειστή την κεντρική πύλη. «Με έκλεισαν απ' έξω» είπε αστειευόμενος ο νεαρός τερματοφύλακας, δευτερόλεπτα προτού ανοίξει η κεντρική πύλη για να μπορέσει να μπει μέσα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα