Κορονοϊός: Η Γιουβέντους ξεκίνησε προπονήσεις με 21 κανόνες

Gazzetta team
Κορονοϊός: Η Γιουβέντους ξεκίνησε προπονήσεις με 21 κανόνες

bet365

Εγιναν τα πρώτα τεστ για Covid-19 και άρχισαν τα ατομικά προγράμματα, αλλά οι παίκτες της Γιουβέντους οφείλουν να ακολουθούν ένα αυστηρό καθημερινό πρωτόκολλο.

Η αρχή έγινε. Η Γιουβέντους με αρχικό γκρουπ τους Ράμσεϊ, Κιελίνι, Μπεντανκούρ, Μπονούτσι, Πιάνιτς, Πινσόλιο, Ρουγκάνι, Ντε Σίλιο, Κουαδρ΄δο, Μπερναρντέσκι, έκανε τα πρώτα τεστ για κορονοϊό και αμέσως οι παίκτες μπήκαν στο προπονητικό κέντρο, για να ακολουθήσουν απομακρυσμένοι ατομικό πρόγραμμα. Με αυτόν τον τρόπο θα κυλήσουν και οι επόμενες μέρες, έως ότου περάσουν δύο βδομάδες και όλη η ομάδα μπει σε κανονικό ρυθμό και ομαδικές προπονήσεις.

Μέχρι να συμβεί αυτό, στους παίκτες δόθηκαν οδηγίες και 21 κανόνες υγιεινής που καλούνται να ακολουθήσουν ευλαβικά σε αυτό το διάστημα της προπονητικής καραντίνας. Μεταξύ άλλων, απαγορεύεται το ντουζ και το ντύσιμο στα αποδυτήρια, να πίνουν από το ίδιο μπουκάλι, να τρώνε στο κέντρο, να αφήνουν πράγματα σε κοινούς χώρους, ενώ πρέπει να σκουπίζονται με συγκεκριμένες πετσέτες, που θα τις αφήνουν σε καθορισμένα μέρη ο καθένας.

Γενικότερα τα μέτρα είναι αυστηρά, ενώ καθημερινά θα περνούν ιατρικό έλεγχο για τον Covid-19 όσα γκρουπ παικτών ακολουθούν, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει μεταβεί στο Τορίνο και να βρίσκεται σε καραντίνα, όπως και οι Νοτιοαμερικάνοι, Αλεξ Σάντρο, Ντανίλο, Ντάγκλας Κόστα και Ιγουαΐν που επιστρέφουν την Πέμπτη.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SERIE A NEWS FEED