Σπανταφόρα: «Να ξεκινήσει η Serie A»!

Κώστας Ζάλιαρης
Σπανταφόρα: «Να ξεκινήσει η Serie A»!

bet365

Και ξαφνικά... επιθυμία να επιστρέψει το ποδόσφαιρο από τον Υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα! «Όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες ήταν αποτέλεσμα εντάσεων και πιέσεων...».

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην ePremier League. |21+

Έπειτα από αρκετές ημέρες αντιπαραθέσεων, διαβουλεύσεων και δηλώσεων που φανέρωναν μεγάλη κόντρα ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές Αρχές της Ιταλίας και την Κυβέρνηση, φαίνεται ότι αρχίζει και επέρχεται μια ηρεμία ικανή να λύσει τα όποια ζητήματα είχαν δημιουργηθεί.

Ο Βιντσέντζο Σπανταφόρα, Υπουργός Αθλητισμού της γειτονικής μας χώρας, για πρώτη φορά τοποθετήθηκε υπέρ της επανέναρξης της Serie A, τονίζοντας πως:

«Όσα συνεβησαν τις προηγούμενες μέρες ήταν αποτέλεσμα εντάσεων και πιέσεων. Θέλουμε να συνεχιστεί το ποδόσφαιρο και η Serie A και να γίνει με απόλυτη ασφάλεια».

Οι ομάδες σταδιακά επανέρχονται στα προπονητικά τους κέντρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο Τορίνο έπειτα από περίπου ένα δίμηνο και πιθανότατα από τις 18 Μαΐου θα υπάρξουν και ομαδικές προπονήσεις...

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SERIE A NEWS FEED