Σπανταφόρα: «Μη μας χωρίζει το ποδόσφαιρο, θα διακοπεί αν το πει η Κυβέρνηση»

Κώστας Ζάλιαρης
Σπανταφόρα: «Μη μας χωρίζει το ποδόσφαιρο, θα διακοπεί αν το πει η Κυβέρνηση»

bet365

Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα έχει αντιληφθεί τον μεγάλο διχασμό που έχει προκληθεί στη χώρα αναφορικά με το ποδόσφαιρο και θέλησε να ξεκαθαρίσει πως αν δεν βρεθεί λύση και η Κυβέρνηση αποφασίσει ότι για λόγους υγείας δεν γίνεται να συνεχιστεί η σεζόν, θα λάβει τέλος η κουβέντα για επανεκκίνηση...

Τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά στην Ιταλία όσον αφορά στην επιστροφή της αθλητικής δραστηριότητας και του ποδοσφαίρου, σε μια χώρα που χτυπήθηκε βάναυσα από τον κορονοϊό και μέτρησε πολλές χιλιάδες νεκρούς...

Οι ομάδες της Serie A έχουν συμφωνήσει ομόφωνα να συνεχιστεί η σεζόν, ο Σπανταφόρα σε τηλεοπτική του συνέντευξη το απόγευμα της Τετάρτης ανέφερε πως τα περιθώρια στενεύουν, όμως, έχει αντιληφθεί πως έχει προκληθεί διχασμός.

Αυτό που θέλησε να ξεκαθαρίσει ήταν πως: «Το ποδόσφαιρο οφείλει να είναι κάτι που μας ενώνει και μας διασκεδάζει. Η επιστημονική κοινότητα εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα με το πρωτόκολλο που έχει θεσπιστεί. Αν υπάρξει συμφωνία, τότε οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν με τα απαραίτητα μέτρα.

Αν η Κυβέρνηση αντιληφθεί ότι για λόγους υγείας είναι αδύνατο να συνεχιστεί η σεζόν, τότε θα διακοπεί καθώς θα πρέπει ν' αποφευχθεί το ρίσκο και να προστατευθεί ο αθλητισμός. Άλλωστε, το ποδόσφαιρο θέλουμε να είναι διασκέδαση κι όχι να προκαλέσει τεράστια ζημιά σε αυτή την κατάσταση...».

 

SERIE A Τελευταία Νέα