Ο Καβάνι αυτοπροτάθηκε στην Ίντερ!

Gazzetta team
Ο Καβάνι αυτοπροτάθηκε στην Ίντερ!

bet365

Την επιθυμία του Έντινσον Καβάνι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ εξέφρασαν οι μάνατζερ του σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να υπογράψει με τους Νερατζούρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το τέλος της Ligue 1, μετά και την απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης, κατά πάσα πιθανότητα έριξε και τους τίτλους τέλους στην καριέρα του Έντινσον Καβάνι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ουρουγουανός all-time σκόρερ των Παριζιάνων θα αποχωρήσει μετά από επτά χρόνια και αυτό που απασχολεί ήδη από τον περασμένο χειμώνα είναι το που θα καταλήξει. Αν μέχρι πρότινος η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν το φαβορί, ο 33χρονος στράικερ αλλάζει μόνος του τα δεδομένα και σύμφωνα με την «Gazzetta Dello Sport» έχει αυτοπροταθεί στην Ίντερ για να συνεχίσει από την επόμενη σεζόν.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι εκπρόσωποι του Καβάνι επικοινώνησαν με τη διοίκηση των Νερατζούρι για να στρώσουν το έδαφος της ενδεχόμενης μεταγραφής, καθιστώντας τους πλέον φαβορί για την υπογραφή του. Η εξέλιξη αυτή ακολούθησε μετά την προσπάθεια του κλαμπ να τον αποκτήσει και το περσινό καλοκαίρι, όταν η υπόθεση μεταγραφής του Ρομέλου Λουκάκου είχε «κολλήσει» και είναι δεδομένο πως ο «Ματαδόρ» αποτελεί διακαή πόθο του Αντόνιο Κόντε.

Έτσι, ο στόχος της απόκτησης του γίνεται εξαιρετικά εφικτός, από τη στιγμή που είναι ελεύθερος και δεν θα χρειαστεί να δαπανήσει ο σύλλογος το παραμικρό ποσό στην Παρί. Παράλληλα, δίνει τη λύση σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία του συλλόγου μια διόλου ευκαταφρόνητη πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ώστε να αναπληρωθεί επάξια το κενό του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα