Ρόλε: «Στην Ιταλία υπήρχε παράνοια»

Gazzetta team
Ρόλε: «Στην Ιταλία υπήρχε παράνοια»

bet365

Ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης, Μάρτιν Ρόλε μίλησε για την κατάσταση με τον Covid-19 στην Ιταλία και για το γεγονός πως δεν μπορεί να είναι μαζί με την οικογένεια του, αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο elpatagonico.com:

"Την 1η Μαρτίου είχαμε αγώνα για το πρωτάθλημα και είδαμε για πρώτη φορά πόλη που είχε μπλοκαρίστεί. Περάσαμε τον αυτοκινητόδρομο και όλες οι είσοδοι στην πόλη είχαν κώνους, με αστυνομικούς. 'Ηταν μια συγκλονιστική κατάσταση. Υπήρχαν κρούσματα αλλά δεν είχε γίνει καμία ενέργεια. Μίλησα με τη γυναίκα μου και της είπα να πάει με τον γιο μου στην Ισπανία, εκεί όπου συνήθως κάνουμε τις διακοπές μας.

Εκείνη την εποχή ήταν όλα ήρεμα εκεί και εγώ εδώ έπρεπε να συνεχίσω την προπόνηση. Έχω συμπαίκτες που οι οικογένειες τους μένουν στο Μιλάνο, στο Μπέργκαμο. Τι γίνεται αν μολυνθούν, με μολύνουν και μολύνω την οικογένειά μου; Γι' αυτό και έφυγε η γυναίκα μου με το παιδί μου.

Βέβαια και στην Ισπανία ύστερα από λίγες μέρες μπήκαν σε καραντίνα, τώρα με την οικογένεια μου βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση, αλλά είμαστε χωριστά. Σε αυτές τις πενήντα μέρες βγήκα τρεις φορές, μόνο στο σουπερμάρκετ, και δεν θα ήταν για περισσότερο από είκοσι λεπτά, Υπήρχε μια παράνοια, όχι τώρα, αλλά στην αρχή, ναι, γιατί έβλεπες τους αριθμούς των νεκρών να αυξάνονται καθημερινά με έναν απίστευτο τρόπο.

Είμαι κοντά στο Μιλάνο, στο Τορίνο, στο Μπέργκαμο, που είναι οι περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο και όλοι είχαμε αυτόν τον φόβο. Υπάρχει συζήτηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Έχουν παρουσιαστεί διάφορα σενάρια. Θα δούμε, Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να περάσει ο ιός και να είμαι πάλι με την οικογένειά μου. Μόνο την οικογένειά μου σκέφτομαι, Μετά θα δούμε τι θα γίνει για την επόμενη χρονιά".

 

SERIE A Τελευταία Νέα