Πώς η Ίντερ «μπλοκάρει» την μεταγραφή Ικάρντι στην Γιουβέντους

Gazzetta team
Πώς η Ίντερ «μπλοκάρει» την μεταγραφή Ικάρντι στην Γιουβέντους

bet365

Η Γιουβέντους φλερτάρει εδώ και καιρό με τον Μάουρο Ικάρντι, η τιμή του οποίου από την Παρί Σεν Ζερμέν ανεβαίνει, αν στη συνέχεια οι Παριζιάνοι τον παραχωρήσουν σε ιταλική ομάδα.

Ο Μάουρο Ικάρντι αποτελεί εδώ και καιρό μεταγραφικό στόχο της Γιουβέντους, η οποία δείχνει ότι πλέον δεν υπολογίζει τον Γκονσάλο Ιγουαΐν, θέλοντας τον επίσης Αργεντινό επιθετικό ως διάδοχό του.

Υπάρχει, όμως, ένα σημαντικό «αλλά». Στην συμφωνία δανεισμού του Ικάρντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ (και πρώην της Γιουβέντους), Μπέπε Μαρότα, συμφώνησε με τον γαλλικό σύλλογο μια οψιόν αγοράς ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ποσό, όμως, ανεβαίνει από τα 70 στα 85 εκατομμύρια ευρώ, αν η Παρί αγοράσει τον ποδοσφαιριστή και, στη συνέχεια, των παραχωρήσει σε ιταλική ομάδα. Αν, λοιπόν, η Γιούβε θέλει να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον Ικάρντι, θα πρέπει να δώσει τουλάχιστον 85 εκατομμύρια ευρώ, εφόσον βεβαίως η Παρί δεν ζητήσει ακόμα περισσότερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα