Κορονοϊός: Ο Ιμπραΐμοβιτς το παίζει δύσκολος και δεν γυρίζει

Κορονοϊός: Ο Ιμπραΐμοβιτς το παίζει δύσκολος και δεν γυρίζει

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ο Ιμπραΐμοβιτς το παίζει δύσκολος και δεν γυρίζει

bet365

Παρά το κάλεσμα της Μίλαν για επιστροφή των ξένων ποδοσφαιριστών στην Ιταλία, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξακολουθεί να προπονείται στην Σουηδία και θα επιστρέψει μόνο όταν υπάρξουν ανακοινώσεις με επίσημες ημερομηνίες.

Η Μίλαν κάλεσε πίσω όλους τους ξένους ποδοσφαιριστές που έφυγαν από την Ιταλία πριν από το lockdown λόγω του κορονοϊού. Ο Φρανκ Κεσιέ δεν έχει γυρίσει ακόμα, αλλά αναμένεται να το κάνει άμεσα, προερχόμενος από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ποιος μένει; Μα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φυσικά! Ο Σουηδός επιθετικός εξακολουθεί να προπονείται στην χώρα του με την Χάμαρμπι, της οποίας είναι εκ των μεγαλομετόχων, και διεμήνυσε στους Ροσονέρι ότι θα γυρίσει ΜΟΝΟ όταν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την Λίγκα, σχετικά με το πότε επαναρχίζουν οι προπονήσεις και πότε οι αγώνες της Serie A.

Θεωρητικά, η Μίλαν έχει ορίσει ως τελευταία ημέρα για την επιστροφή στο Μιλάνο την Πέμπτη (23/4). Πρακτικά, όμως, αν μέχρι τότε δεν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, ο Ίμπρα θα παραμείνει στην Σουηδία μέχρι νεωτέρας. Και, βεβαίως, όταν επιστρέψει, θα πρέπει να παραμείνει 14 μέρες σε κατ' οίκον καραντίνα, προτού ενσωματωθεί στις (ελεγχόμενες) προπονήσεις.

 

SERIE A Τελευταία Νέα