Κορονοϊός: «Η Serie A επιστρέφει, αλλά χωρίς κόσμο»

Gazzetta team
Κορονοϊός: «Η Serie A επιστρέφει, αλλά χωρίς κόσμο»

bet365

O Υφυπουργός Υγείας της Ιταλίας ανακοίνωσε πως το ποδόσφαιρο αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, αλλά χωρίς κόσμο!

Η 4η Μαΐου θα σημάνει το τέλος του lockdown στην Ιταλία και οι ομάδες αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις. To Υπουργείο Υγείας της χώρας είναι θετικό στην επιστροφή στη δράση και ο Υφυπουργός Υγείας, Πιερπάολο Σιλέρι τόνισε: «Το πρωτόκολλο καταρτίστηκε κατάλληλα, αλλά θα περίμενα λίγο περισσότερο για να αξιολογήσω την πρόοδο της επιδημίας.

Είναι πιθανό να αρχίσει ξανά το ποδόσφαιρο πίσω από κλειστές πόρτες, αλλά ως γιατρός λέω ότι μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποια προβλήματα. Επαναλαμβάνω πάντως πως τα γήπεδα δεν μπορούν να ανοίξουν ξανά στο κοινό. Παράλληλα, δεν μπορεί να γίνεται προπόνηση περισσότερα από 40 λεπτά. Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SERIE A NEWS FEED