ΠΑΟΚ: Περιζήτητος στην Ιταλία ο Γιαννούλης

ΠΑΟΚ: Περιζήτητος στην Ιταλία ο Γιαννούλης

bet365

Δημοσίευμα αναφέρεται στο ενδιαφέρον που έχουν δείξει τέσσερις ιταλικές ομάδες για τον διεθνή μπακ του ΠΑΟΚ, με την Αταλάντα να έχει πάρει το προβάδισμα!

Ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων και πιο συγκεκριμένα της Αταλάντα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «calciostyle.it», στο οποίο υπογραμμίζεται ότι ο διεθνής μπακ του ΠΑΟΚ απασχόλησε έντονα τον Ιανουάριο και άλλες τρεις ομάδες (Ρόμα, Φιορεντίνα, Νάπολι).

«Η απόκτηση του Γιαννούλη από την Αταλάντα είναι στα μισά του δρόμου», τονίζεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, με τους Ιταλούς να γνωρίζουν για την ύπαρξη ρήτρας ύψους 10.000.000 ευρώ στο συμβόλαιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ.

«Οι συζητήσεις μπορούν να ξεκινήσουν από το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ», σημειώνεται μεταξύ άλλων. Πάντως, το θέμα δεν απασχολεί προς το παρόν τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», καθώς δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την ιταλική ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα